ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

«Ουκρανοί στρατιώτες χαπακώνονται μεθούν και κάνουν ναρκωτικά» – Αυτά δήλωσε Ουκρανός πρώην στρατιώτης

Έτσι προχωρούν αναίμακτα και ασυνείδητα σε φρικαλεότητες εις βάρος αμάχων

«Ουκρανοί στρατιώτες χαπακώνονται μεθούν και κάνουν ναρκωτικά» – Αυτά δήλωσε Ουκρανός πρώην στρατιώτης

Στην αποκάλυψη ότι ο Ουκρανικός στρατός έχει γεμίσει αλκοολικούς, ναρκομανείς και άτομα που παίρνουν ψυχοτρόπα χάπια προχώρησε ένας πρώην συνάδελφός τους, στο πλαίσιο συνέντευξης στο ρωσικό μέσο Sputnik.

Συγκεκριμένα, ο Vladimir Grachev δήλωσε την Πέμπτη (24/10) πως διάφοροι άνδρες που βρίσκονταν στην εμπόλεμη ζώνη έπαιρναν μανιωδώς ναρκωτικές ουσίες ή ειδικά χάπια για να ξεφύγουν από τα ηθικά πλαίσια και να προβούν σε βάρβαρες εχθροπραξίες.

«Παρατήρησα ότι παίρνουν κόκκινα και λευκά χάπια, τα Lyrica (σ.σ. η ονομασία τους εμπορικώς) σε κάψουλες, πολλά από αυτά.

Αφού τα πάρουν δεν είναι καν σε θέση να ανοίξουν τα μάτια τους και πίνουν πολλά ενεργειακά ποτά μετά από αυτό.

 Μεθυσμένοι, φέρονται να διαπράττουν φρικαλεότητες εναντίον αμάχων. Οι Ουκρανοί στρατιώτες στην πρώτη γραμμή του μετώπου κάνουν επίσης κατάχρηση αλκοόλ.

Ο διοικητής έφτασε στα χαρακώματά τους για να ρωτήσει κάτι, και ένας από τους στρατιώτες ήταν μεθυσμένος.

Όταν αυτός (σ.σ. ο διοικητής) απομακρύνθηκε λίγο, αυτός ο τύπος πέταξε μια χειροβομβίδα σχεδόν κατευθείαν πάνω του» ήταν μερικές από τις αποκαλυπτικές δηλώσεις του Grachev μιλώντας στο Sputnik.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα επισημαίνει ότι τα ποσοστά των Ουκρανών στρατιωτών που κάνουν κατάχρηση ουσιών είχε αυξηθεί ραγδαία μέχρι τη στιγμή που βρισκόταν εκείνος μαζί τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.