ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

Ουκρανός διοικητής: «Δεν μετάνιωσα που παραδοθήκαμε στους Ρώσους – Όλα είχαν τελειώσει – Οι κάτοικοι δεν μας ήθελαν» (βίντεο)

«Ο πληθυσμός της Μαριούπολης δεν μας στήριξε»

Ουκρανός διοικητής: «Δεν μετάνιωσα που παραδοθήκαμε στους Ρώσους – Όλα είχαν τελειώσει – Οι κάτοικοι δεν μας ήθελαν» (βίντεο)

O διοικητής του 501ου Τάγματος του ουκρανικού Στρατού δήλωσε ότι «δεν μετάνιωσε που παραδόθηκε στην Μαριούπολη» και παραδέχτηκε ότι η κατάσταση έφτασε στο σημείο «μηδέν» καθώς «Ο τοπικός πληθυσμός ήταν αρνητικά διακείμενος προς τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις και δεν μας ήθελαν, ούτε μας βοήθησαν».

Σημειώνεται ότι οι εντολές του Κιέβου στους εναπομείναντες μαχητές του Τάγματος Αζόφ είναι «να μην παραδοθούν ποτέ».

https://twitter.com/ILRUSSO1/status/1515983773111836675

Το Azovstal είναι ένα βιομηχανικό συγκρότημα το οποίο εκτός από την επιφάνεια διάθετει σειρά από τούνελ και υπόγειες εγκαταστάσεις που φτάνουν μέχρι και 5 επίπεδα κάτω από το έδαφος.

Λέγεται πως αντέχει ακόμα και σε πυρηνικές επιθέσεις καθώς κατασκευάστηκε επί σοβιετικής εποχής.

Αυτός είναι ο βασικότερος λόγος για τον οποίο ακόμα και τώρα οι Ρώσοι δεν μπορούν να προσδιορίσουν πόσοι είναι οι επιζώντες μαχητές του Τάγματος Αζοφ, ούτε τι εφόδια διαθέτουν σε τρόφιμα και πυρομαχικά.

Ενδείξεις σε Ουκρανούς αιχμαλώτους πάντως δείχνου πως υπάρχει έλλειψη τροφίμων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/ILRUSSO1/status/1516051757436219399?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1516051757436219399%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.pronews.gr%2Fwp-admin%2Fpost-new.php

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.