ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!

Μπήκε στο στρατόπεδο «Καποτά» στο Μενίδι η φωτιά – Καίγεται κτίριο

Άλλη μία στρατιωτική εγκατάσταση βρίσκεται υπό άμεσο κίνδυνο

Μπήκε στο στρατόπεδο «Καποτά» στο Μενίδι η φωτιά  – Καίγεται κτίριο

(Ανανέωση 18:34) Η φωτιά που μαίνεται στην Αγία Παρασκευή Μενιδίου, στους πρόποδες της Πάρνηθας, επεκτάθηκε και μέσα στο στρατόπεδο «Καποτά», με ένα κτίριο να παραδίδεται στις φλόγες όπως μετέδωσε πριν από λίγο το OPEN.

Οι φλόγες μπαίνουν από τη βόρεια πλευρά του στρατοπέδου. Αμέσως οι δυνάμεις του Στρατού Ξηράς έπεσαν πάνω στο συγκεκριμένο μέτωπο, καθώς επίσης και οι δυνάμεις πυρόσβεσης και οι εθελοντές και έκαναν ό, τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν ώστε να μην περάσει η περιοχή από την περίμετρο του στρατοπέδου.

Εκεί έχουν κατάφεραν να την ανακόψουν, τουλάχιστον προσωρινά.

Στο στρατόπεδο «Καποτά» παράγεται το ψωμί του Στρατού ενώ υπάρχει και αριθμός αποθηκών με όπλα και πυρομαχικά.

Η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ

Με ανακοίνωσή του το ΓΕΕΘΑ αναφέρει ότι μικροεστίες από τη φωτιά στην Πάρνηθα στην περίμετρο του στρατοπέδου σβήστηκαν άμεσα από το προσωπικό και δεν επεκτάθηκε λόγω της ενεργειών πυρασφάλειας πριν από την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το στρατόπεδο “ΛΟΧΑΓΟΥ ΚΑΠΟΤΑ” (σ.σ. στις Αχαρνές Αττικής) ουδέποτε κινδύνεψε καθώς οι μικροεστίες φωτιάς στην περίμετρο του κατασβέστηκαν άμεσα από το προσωπικό του και δεν επεκτάθηκαν στις εγκαταστάσεις του, λόγω των προπαρασκευαστικών ενεργειών πυρασφάλειας και ασφάλειας εγκαταστάσεων που είχαν πραγματοποιηθεί εντός του στρατοπέδου, πριν την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου», αναφέρει η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.