ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης;»!
prodeals.gr

Πάτρα: 15χρονος αλλοδαπός προσπάθησε να σκοτώσει 17χρονο σύνοικό του σε δομή

Συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Πάτρα: 15χρονος αλλοδαπός προσπάθησε να σκοτώσει 17χρονο σύνοικό του σε δομή

Στη σύλληψη ενός 17χρονου αλλοδαπού προχώρησαν αστυνομικές δυνάμεις της Πάτρας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός επιτέθηκε με μαχαίρι σε έναν άλλο 15χρονο επίσης αλλοδαπό που έμεναν στην ίδια δομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 17χρονος δράστης προχώρησε σε αυτή την ενέργεια, μετά από έντονο διαπληκτισμό που είχε με τον σύνοικό του.

Έτσι, μαινόμενος από την συσσωρευμένη οργή που είχε εξαιτίας του καβγά προκάλεσε ελαφρά τραύματα στα πλευρά του θύματος.

Η τοπική αστυνομία ειδοποιήθηκε άμεσα και ο 17χρονος συνελήφθη, ενώ μάλιστα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθη, χθες (17/10) το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 15χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος ανήλικος προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, βρισκόμενος σε δομή φιλοξενίας απείλησε με μαχαίρι 17χρονο σύνοικό του και στην συνέχεια του επιτέθηκε με μαχαίρι, τραυματίζοντας τον στην αριστερή πλευρά του σώματός του, προκαλώντας του εκδορές, ενώ παράλληλα απειλούσε με σουγιά τον παθόντα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας, ενώ η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.