ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Περικυκλώνεται η Αβντίιβκα: Το ρωσικό πυροβολικό κατέστρεψε τις εφεδρείες που έστελναν οι Ουκρανοί

Οι ουκρανικές δυνάμεις άφησαν την πόλη ακάλυπτο από τον βορά - Εγκατέλειψαν το Stepovo

Περικυκλώνεται η Αβντίιβκα: Το ρωσικό πυροβολικό κατέστρεψε τις εφεδρείες που έστελναν οι Ουκρανοί

Ο ρωσικός Στρατός σταμάτησε τις προσπάθειες των ουκρανικών δυνάμεων να μεταφέρουν εφεδρείες στην πόλη Αντβίιβκα, εξαπολύοντας μπαράζ πυραυλικού πυροβολικού ενώ πριν λίγη ώρα έγινε γνωστό ότι οι Ουκρανοί εγκατέλειψαν το Στεπόβογιε που φυλούσε τα βόρεια της πόλης.

Οι ρωσικές μονάδες συνεχίζουν να προχωρούν και στη νότια κατεύθυνση στην περιοχή Opytny.Ένα από τα κύρια προβλήματα των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην Αβντίφκα σχετίζεται με τον κίνδυνο ολοκληρωτικής περικύκλωσης εάν τα ρωσικά στρατεύματα καταφέρουν να κόψουν εντελώς τον οδικό άξονα μέσω της Ορλόβκα.

Κατά μήκος αυτού του δρόμου τροφοδοτείται η φρουρά της πόλης και εάν αυτός ο αυτοκινητόδρομος τεθεί υπό πλήρη έλεγχο πυροβολικού, η ομάδα θα απομονωθεί, γεγονός που θα φέρει το τέλος της αντίστασής της και την παράδοση της πόλης.

Ο ρωσικός Στρατός χρησιμοποίησε τα υψώματα που ελέγχει για να αποτρέψουν την μεταφορά των ουκρανικών εφεδρειών στην Αβντίφκα.Τ

α ουκρανικά στρατεύματα προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την κακοκαιρία και τη μείωση της δραστηριότητας της ρωσικής Αεροπορίας για να μεταφέρουν εφεδρείες στην πόλη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όμως, σημαντικό ρόλο διαδραμάτισε το γεγονός ότι τα ρωσικά στρατεύματα προέλασαν στα βορειοδυτικά της πόλης και κατέλαβαν σημαντικά υψώματα, μεταξύ των οποίων τον σωρό απορριμμάτων του εργοστασίου οπτανθρακοποίησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.