ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Γυμνοσάλιαγκας...

Πλήρης ο αποκλεισμός του Σεβεροντονέτσκ – Οι Ουκρανοί έχουν περικυκλωθεί – Διακόπηκε κάθε ανεφοδιασμός

Εντολή να τελειώσουν οι μάχες στην πόλη μέσα στην εβδομάδα

Πλήρης ο αποκλεισμός του Σεβεροντονέτσκ – Οι Ουκρανοί έχουν περικυκλωθεί – Διακόπηκε κάθε ανεφοδιασμός

Το αποτέλεσμα της μάχης του Σεβεροντονέτσκ είναι προδιαγεγραμμένο καθώς οι ρωσικές δυνάμεις έχουν ανατινάξει και τις τρεις γέφυρες της πόλης αποκλείοντας έτσι τις οποίες ουκρανικές δυνάμεις έχουν απομείνει εντός των περιχώρων.

Η τελευταία γέφυρα ανατινάχθηκε χτες με αποτέλεσμα η μόνη οδός ανεφοδιασμού των Ουκρανών να έχει διακοπεί.

Οι Ρώσοι την κρατούσαν επίτηδες ανοιχτή, δίνοντας την δυνατότητα στην κούκλα νίκες δυνάμεις να αποχωρήσουν από την πόλη οικειοθελώς.

Το Κίεβο όμως δεν έδωσε ποτέ εντολή αποχωρήσης προτιμώντας ακόμα και την συνολική καταστροφή των δυνάμεων του.

Η Μόσχα θέλει να τελειώσει η μάχη του Σεβεροντονέτσκ καθώς ο χρόνος πιέζει για την έναρξη της επίθεσης στο Σλαβιάνσκ και στο Κραματόρσκ.

Το Σλαβιάνσκ ήδη έχει προσεγγιστεί από το Νότο, από τις ρωσικές δυνάμεις και απομένει να φτάσουν εκεί οι δυνάμεις που πολεμούν στο Σεβεροντονέτσκ.

Το ρωσικό Επιτελείο έχει δώσει εντολή να τελειώσουν οι μάχες στην πόλη εντός της εβδομάδας και να χρησιμοποιηθεί η απαραίτητη ισχύ πυρός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.