ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου είναι το νέο "Oruc Reis" για όποιον δεν το έχει καταλάβει...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Φωτιά στην περιοχή Λιβάδι Θεσσαλονίκης: Καίγεται δρυοδάσος Natura 2000

Φωτιά στην περιοχή Λιβάδι Θεσσαλονίκης: Καίγεται δρυοδάσος Natura 2000

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Παρασκευής, 06.08.2021, στο 1ο χιλιόμετρο Λιβαδίου – Πετροκεράσων του δήμου Θέρμης στην Θεσσαλονίκη. Οι φλόγες έχουν περάσει σε δρυοδάσος το οποίο συγκαταλέγεται στις περιοχές Natura 2000.

Στο σημείο έχουν σπεύσει τρία οχήματα της πυροσβεστικής και τρία της Πολιτικής Προστασίας τα οποία επιχειρούν να περιορίσουν το μέτωπο της φωτιάς το οποίο ξεκίνησε από καλλιέργειες σιταριού και έχει περάσει σε δρυοδάσος το οποίο συγκαταλέγεται στις περιοχές Natura 2000.

Συνεπώς με βάση την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου από σήμερα έχει τεθεί σε ισχύ η απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Όπως ανέφερε στο GRTimes ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας, Δημήτρης Γουδήρας «το έργο της πυροσβεστικής από την στιγμή που δεν μπορούν να πετάξουν αυτή την ώρα εναέριες δυνάμεις, αποτελούν οι ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι που πνέον στην περιοχή».

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα πυρκαγιά είχαμε και στα Πετροκέρασα Λαγκαδά, η οποία με τη συνδρομή και ενός ελικοπτέρου τέθηκε υπό έλεγχο αφού πρώτα έκαψε ένα τροχόσπιτο και απείλησε κατοικίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.