ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Εύβοια: Μάχη να αποτραπούν οι αναζωπυρώσεις – Με κρουνούς που δεν δουλεύουν

Εύβοια: Μάχη να αποτραπούν οι αναζωπυρώσεις – Με κρουνούς που δεν δουλεύουν

Διασπαρμένες σε διάφορες περιοχές της Βόρειας, κυρίως, Εύβοιας είναι από το πρωί της Τετάρτης οι πυροσβεστικές δυνάμεις, στην προσπάθειά τους να αντιμετωπίσουν τις αναζωπυρώσεις που εμφανίζονται και να μην επιτρέψουν στις φλόγες να επεκταθούν, καταστρέφοντας δασικά κομμάτια και απειλώντας οικισμούς.

Οι περισσότερες επιχειρήσεις κατάσβεσης από ελληνικές και ξένες πυροσβεστικές δυνάμεις έγιναν νωρίτερα μέσα στην ημέρα στα βορειοανατολικά, επικεντρωμένες στα Ελληνικά και τον Άγιο Νικόλαο, καθώς και στο Αγριοβότανο.

Από το μεσημέρι και μετά, οι επιχειρήσεις μεταφέρθηκαν λίγο πιο δυτικά, ανάμεσα σε Αβγαριά, Γαλατσώνα (όπου σημειώθηκε αναζωπύρωση σε δύσκολο σημείο στο δάσος) και πίσω από τους οικισμούς Γούβες, Αρτεμίσιο και Ασμήνι. Το θετικό, για την ώρα και σύμφωνα με την ενημέρωση της πυροσβεστικής, είναι πως δεν έχει προκύψει απειλή για οικιστικό κομμάτι.

Στο μεταξύ, νωρίτερα, επειδή πολλοί από τους κρουνούς στα χωριά από την Αγία Άννα μέχρι το Αγριοβότανο δεν έβγαζαν νερό λόγω της βλάβης στην ηλεκτροδότηση, ένα δεξαμενόπλοιο έκανε την εμφάνισή του στην παραλία Ψαροπούλι μεταφέροντας νερό για να μπορέσει να τροφοδοτήσει τις υδροφόρες και αυτές με τη σειρά τους να γεμίσουν τα πυροσβεστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.