Δυνάμεις που κινούνταν στην επαρχιακή οδό Φιγαλείας – Περιβολίων στην Ηλεία, ενώ προσπαθούσαν να πλησιάσουν το μέτωπο της φωτιάς που είχε ξεσπάσει στην περιοχή, εντόπισαν έναν άνδρα νεκρό.

Σε αρκετή απόσταση από την πυρκαγιά, που έχει τεθεί πλέον υπό μερικό έλεγχο, εντοπίστηκε άνδρας γύρω στα 55. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας είχε μιλήσει στο τηλέφωνο με συγγενικό του πρόσωπο, λίγη ώρα πριν εντοπιστεί νεκρός. Ήταν εκπαιδευτικός στο επάγγελμα κι έμενε μόνιμα και εργαζόταν στην Καλαμάτα. Είχε πάει για διακοπές στον τόπο καταγωγής του και στο άκουσμα της πυρκαγιάς έτρεξε στο σημείο που ξέσπασε η φωτιά για να απομακρύνει συγγενικό του πρόσωπο.

Σύμφωνα με το διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηλείας, πύραρχο Βασίλη Σολδάτο, ο θάνατός του δεν συνδέεται με τη φωτιά, βρέθηκε άλλωστε περίπιυ 800μ. μακριά, ενώ ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί εάν οφείλεται σε παθολογικά αίτια ή εάν τον χτύπησε κάποιο άλογο. Στο σημείο, πάντως, βρέθηκε και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας, Παναγιώτης Μάνδαλος.

Αναμένεται, τώρα, να πραγματοποιηθεί ιατροδικαστική εξέταση, προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!