ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Φωτιά στην Αίγινα – Ανησυχία μην πλησιάσουν σπίτια οι φλόγες

Φωτιά στην Αίγινα – Ανησυχία μην πλησιάσουν σπίτια οι φλόγες

Η φωτιά ξέσπασε στην περιοχή των Βροχείων. Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση της Πυροσβεστικής ενώ φλόγες ξεπηδούν σε σημεία που βρίσκονται κοντά σε σπίτια.

Η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 16:20. Στο σημείο επιχειρούν τρία πυροσβεστικά οχήματα από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αίγινας.

Όπως είπε στο Aegina Portal ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Καραγιάννης, υπεύθυνος της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, από τη φωτιά δεν έχουν κινδυνέψει σπίτια, καθώς οι εστίες βρίσκονται σε ψηλότερο σημείο. Ο κ. Καραγιάννης πρόσθεσε ότι οι εστίες της φωτιάς ήταν τρεις.

Στη μάχη της κατάσβεσης συμμετέχει από αέρος ένα Καναντέρ.

Όπως έγινε γνωστό, στο δρόμο προς την κεραία των Βροχείων βρίσκεται όχημα του Αστυνομικού Τμήματος Αίγινας που απαγορεύει την άνοδο στα αυτοκίνητα.

Λίγο μετά τις 17.00 η μία πλευρά της φωτιάς οριοθετήθηκε κοντά σε περιοχή που βρίσκονται σπίτια, όμως λίγο αργότερα παρουσιάστηκαν αναζωπυρώσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σημείο βρίσκεται και ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.