ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Φονικό το πέρασμα της κακοκαιρίας «Κασσάνδρα»: Νεκρός βρέθηκε ο 52χρονος αγνοούμενος φύλακας επιχείρησης (φώτο)

Παρασύρθηκε μαζί με το φυλάκιο από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου που «έσπασε»

Φονικό το πέρασμα της κακοκαιρίας «Κασσάνδρα»: Νεκρός βρέθηκε ο 52χρονος αγνοούμενος φύλακας επιχείρησης (φώτο)

Φονικό είναι το πέρασμα της κακοκαιρίας «Κασσάνδρα» καθώς νεκρός εντοπίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (5/10) ο 52χρονος φύλακας επιχείρησης που αγνοούταν στην περιοχή Λεπενού Αγρινίου, μετά τις έντονες βροχοπτώσεις.

Ο άτυχος άνδρας, πατέρας ενός παιδιού, βρέθηκε σε απόσταση 6 -7 χιλιόμετρα από το σημείο όπου βρισκόταν το φυλάκιό του, κοντά στο χωριό Στράτος.

Η σορός του σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε δίπλα σε κορμό δέντρου, από τον οποίο μάλλον επιχείρησε να πιαστεί προσπαθώντας απεγνωσμένα να σωθεί από τη μανία του χειμάρρου. το σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρός ο 52χρονος

Τον εντόπισαν άνδρες της ομάδας ορμητικών νερών της 6ης ΕΜΑΚ που επιχειρούσαν στην περιοχή. Εικάζεται ότι παρασύρθηκε μαζί με το φυλάκιο από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου που «έσπασε».

Το φυλάκιο του 52χρονου υπαλλήλου επιχείρησης παρασκευής πίσσας που βρισκόταν δίπλα στην κοίτη του χειμάρρου, παρασύρθηκε, χωρίς ωστόσο να ήταν γνωστό αν βρισκόταν στο σημείο τη συγκεκριμένη στιγμή.

Ο ίδιος, όπως ανέφερε στο EΡΤNEWS ο δίδυμος αδερφός του, που παρακολουθεί από κοντά την πορεία των ερευνών, επικοινώνησε στις 5.30 το πρωί με συνάδελφό του, στον οποίο φέρεται να είπε ότι έβρεχε πολύ και ότι είχε φουσκώσει ο χείμαρρος. Έκτοτε δεν είχε άλλη επικοινωνία και το κινητό του τηλέφωνο είναι κλειστό. Το σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρός ο 52χρονος Το σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρός ο 52χρονος Το σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρός ο 52χρονος

Πτώση δέντρων στην Αθηνών-Κορίνθου – Που έχει δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα

«Ασφυκτική» είναι η κατάσταση στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος στης Γέφυρας Ασπροπύργου, στο ρεύμα προς Αθήνα, λόγω της πτώσης δέντρων που προκάλεσε η κακοκαιρία Κασσάνδρα με τους οδηγούς να κινούνται στο σημείο με μεγάλη δυσκολία.

Η δυνατή βροχόπτωση και ο αέρας κάνουν πολύ δύσκολη την ορατότητα.

Νωρίτερα, ο μετεωρολόγος, Γιώργος Τσατραφύλλιας ανέφερε πως σύμπλεγμα καταιγίδων πλησιάζει την Αττική και πως οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Έντονη βροχόπτωση στην Κεντρική και Νότια Εύβοια

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έντονα καιρικά φαινόμενα καταγράφονται αυτή την ώρα την κεντρική και νότια Εύβοια.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης η βροχόπτωση είναι έντονη και συνοδεύεται από έντονη κεραυνική δραστηριότητα και ισχυρούς ανέμους σε περιοχές της κεντρικής και νότιας Ευβοίας.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.