ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ανατροπή σωστικής λέμβου στη Λάρισα: «Τα ορμητικά νερά μας παρέσυραν για πάνω από 800 μέτρα»

«Σωθήκαμε και σώσαμε δυο γυναίκες καθώς ανεβήκαμε σε δένδρο και σε στέγη επιχείρησης»

Ανατροπή σωστικής λέμβου στη Λάρισα: «Τα ορμητικά νερά μας παρέσυραν για πάνω από 800 μέτρα»

Κάτοικος της Λάρισας που βρισκόταν μέσα στην σωστική λέμβο που ανετράπη με 4 διασωθέντες πολίτες και 4 πυροσβέστες, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή το πρωί της Παρασκευής και περιέγραψε τα όσα βίωσαν.

Όπως ανέφερε, η λέμβος προσέκρουσε σε κολόνα και τόσο εκείνος όσο και ο γιος του παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά για πάνω από 800 μέτρα και για να σωθούν πιάστηκαν από δένδρο, οπότε και τους διέσωσαν εκ νέου πυροσβέστες.

Για το περιστατικό μίλησαν και πυροσβέστες που βρίσκονταν στην βάρκα τονίζοντας ότι δεν άφησαν καθόλου τον κόσμο που βρέθηκε από την λέμβο στα ορμητικά νερά που είχαν βάθος πέντε μέτρων.

«Σωθήκαμε και σώσαμε δυο γυναίκες καθώς ανεβήκαμε σε δένδρο και σε στέγη επιχείρησης», περιέγραψαν οι πυροσβέστες.

Παράλληλα, ο Γιάννης Αρτοποιός, εκπρόσωπος τύπου Πυροσβεστικού Σώματος, μίλησε στην ίδια εκπομπή και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πότε αναμένεται να ανοίξει η Εθνική Οδός.

«Καταβάλλονται μεγάλες προσπάθειες να ανοίξει η εθνική, η μόνη κεντρική αρτηρία που παραμένει κλειστή λόγω των πλημμυρικών φαινομένων. Προσπαθούμε μέσα στο Σαββατοκύριακο να ανοίξει», είπε ο εκπρόσωπος τύπου.

Για τους κατοίκους στο Βλοχό που κοιμούνται στο νεκροταφείο ο Γιάννης Αρτοποιός ανέφερε: «Η περιοχή είναι προσβάσιμη, η μόνη περιοχή που δεν είναι προσβάσιμη είναι το Κεραμίδι Τρικάλων. Ρωτήσαμε τους ανθρώπους στον Βλοχό, αν χρειάζονται κάτι και ήταν κατηγορηματικοί και μας είπαν όχι. Όσοι έχουν ζητήσει βοήθεια, την έχουν λάβει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το επιχειρησιακό έργο πλέον έχει να κάνει με αντλήσεις υδάτων, ωστόσο, πρέπει να λαμβάνουμε τα σωστά μέσα, καθώς υπάρχει υγειονομική απειλή», επεσήμανε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.