ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ειδικό ρόλο «κατευνασμού» των βουλευτών της ΝΔ αναλαμβάνει η Ντόρα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στην Κορινθία: Δύο πυροσβέστες τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατάσβεσης

Στο πύρινο μέτωπο σημειώνονται συνεχείς αναζωπυρώσεις

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στην Κορινθία: Δύο πυροσβέστες τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατάσβεσης

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε πυροσβέστης ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατάσβεσης της φωτιάς που μαίνεται από χθες, Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, στην Κορινθία.

Όπως έγινε γνωστό πρόκειται για υποπυραγό ο οποίος τραυματίστηκε στο μάτι από μεταλλικό σύνδεσμο τον οποίο χρησιμοποιούν οι πυροσβέστες για να ενώνουν τα λάστιχα.

Νοσηλεύεται στο Αττικό Νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με το KorinthosTV, η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Παράλληλα, ακόμη ένας πυροσβέστης μετέβη με αναπνευστικά προβλήματα σε Κέντρο Υγείας της περιοχής και λίγο αργότερα αποχώρησε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ό,τι αφορά το πύρινο μέτωπο σημειώνονται συνεχείς αναζωπυρώσεις επιχειρούν 390 πυροσβέστες με 16 ομάδες δασοκομάντος και 115 οχήματα, εθελοντές και εθελοντικές ομάδες Πολιτικής Προστασίας αλλά και υδροφόρες και μηχανήματα έργου της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, αλλά και δυνάμεις της δασικής Υπηρεσίας και της Ελληνικής Αστυνομίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.