ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Δήμαρχος Λάρισας: «Μικρή πτώση της στάθμης του Πηνειού – Να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους οι κάτοικοι του Ιπποκράτη»

«Παραμένει ο κίνδυνος»

Δήμαρχος Λάρισας: «Μικρή πτώση της στάθμης του Πηνειού – Να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους οι κάτοικοι του Ιπποκράτη»

Ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης υποστήριξε ότι υπάρχει μια μικρή πτώση της στάθμης στον Πηνειό. 

Ωστόσο, τονίζει ότι δεν πέρασε ο κίνδυνος για τη συνοικία του Ιπποκράτη και καλεί τους κατοίκους να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

«Ένα ακόμη 24ωρο δύσκολης κατάστασης που δεν πρέπει να υποτιμήσει κανένας. Το πρόβλημα αυτή την στιγμή είναι κυρίως στη συνοικία του Ιπποκράτη. Το μόνο θετικό αυτή τη στιγμή, είναι ότι έχουμε μια ύφεση και μια πτώση της στάθμης του Πηνειού που προδικάζει ότι ίσως να έχουμε ύφεση γενικότερα του πλημμυρικού φαινομένου» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Καλογιάννης.

Και πρόσθεσε: «Ισχύει ακόμη η εντολή εκκένωση των κατοικιών στον Ιπποκράτη. Συνεχίζεται η δουλειά με μηχανήματα. Οι ειδικοί μελετάνε το φαινόμενο. Κάνω έκκληση οι πολίτες στον Ιπποκράτη να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, ο κίνδυνος ενός σπασίματος και η πιθανότητα να δημιουργηθεί ένα ολόκληρο ποτάμι μέσα στον Ιπποκράτη συνεχίζει να υπάρχει, να απομακρυνθούν οι πολίτες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.