ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Σέριφος: Η απόδειξη ότι είμαστε στην χώρα που καίγονται ακόμα και τα βράχια...

Δήμαρχος Λαυρεωτικής για φωτιά στην Κερατέα: «Έχουμε υποψίες ότι προκλήθηκε από ανθρώπινο χέρι»

Ο Δ.Λουκάς επεσήμανε ότι κάτοικοι του είπαν πως εκεί από όπου ξεκίνησε η φωτιά, άκουσαν μία έκρηξη και μετά είδαν τις φλόγες

Δήμαρχος Λαυρεωτικής για φωτιά στην Κερατέα: «Έχουμε υποψίες ότι προκλήθηκε από ανθρώπινο χέρι»

Ο δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, μιλώντας το πρωί της Κυριακής (23/6) σε τηλεοπτική εκπομπή άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο του εμπρησμού για τη φωτιά στην Κερατέα, καθώς τόνισε πως «έχουμε υποψίες ότι προκλήθηκε από ανθρώπινο χέρι».

Ειδικότερα, μιλώντας στο Open τόνισε αρχικά την άμεση ανταπόκριση της Πυροσβεστικής για την κατάσβεσή της.

«Ήταν μία δύσκολη φωτιά, με 8 μποφόρ στις 10 το βράδυ, σε περιοχή δίπλα στην Αττική Οδό… 10 το βράδυ ή από αμέλεια ή εμπρησμός», είπε χαρακτηριστικά.

Και στη συνέχεια αποκάλυψε: «Πηγαίναμε από Λαύριο προς Κερατέα, στον δρόμο προς τη μεγάλη φωτιά, υπήρχε άλλη μία φωτιά στο διάζωμα, προφανώς είχε μπει εκεί από αντιπερισπασμό, για να μην πάμε στη μεγάλη φωτιά. Τη σβήσαμε αμέσως».

Τέλος, ο κ. Λουκάς επεσήμανε ότι κάτοικοι του είπαν πως εκεί από όπου ξεκίνησε η φωτιά, άκουσαν μία έκρηξη και μετά είδαν τις φλόγες.

Υπενθυμίζεται ότι η πυρκαγιά που ξέσπασε χθες το βράδυ στην περιοχή της Κερατέας δεν έχει κάποιο ενεργό μέτωπο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σημείο, ωστόσο, παραμένουν ισχυρές δυνάμεις για να αντιμετωπιστούν τυχόν αναζωπυρώσεις, ενώ δεν υπάρχουν αναφορές για φθορές σε σπίτια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.