ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτή η «αντιπυρική ετοιμότητα» της κυβέρνησης, πόσους νεκρούς θα στοιχίσει ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Έκαψε αποθήκες με λάδια και βιοντίζελ η φωτιά που ξέσπασε στην Β’ ΒΙΠΕ Βόλου (βίντεο) 

Στη μεγάλη φωτιά στη Β' ΒΙΠΕ Βόλου επιχειρούν 18 πυροσβεστικά οχήματα

Έκαψε αποθήκες με λάδια και βιοντίζελ η φωτιά που ξέσπασε στην Β’ ΒΙΠΕ Βόλου (βίντεο) 

Μεγάλες καταστροφές προκάλεσε η φωτιά που ξέσπασε σήμερα (30/9) το απόγευμα στην Β’ ΒΙΠΕ Βόλου και κατέκαυσε αποθήκες και άλλους αποθηκευτικούς χώρους στις εγκαταστάσεις της ελαιουργικής εταιρείας ΜΑΝΟΣ ΑΕ, οι οποίες έχουν όμως ενοικιαστεί σε άλλη εταιρεία.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Βόλου κινητοποιήθηκε άμεσα λόγω των εύφλεκτων υλικών που κατακαίγονταν, αφού στις αποθήκες βρίσκονταν μεγάλες ποσότητες από λάδια, βιοντίζελ, ηλιόσπορους και άχυρα.

Στη μεγάλη φωτιά στη Β’ ΒΙΠΕ Βόλου επιχειρούν 18 πυροσβεστικά οχήματα, πολλές υδροφόρες των δήμων Βόλου και Ρήγα Φεραίου, καθώς και ιδιωτικά μηχανήματα έργου.

Στις εγκαταστάσεις της εταιρείας που καταλαμβάνουν έκταση 5000 μέτρων, υπάρχουν 5 κτίρια αποθήκευσης υλικών και πολλά αποθηκευμένα υλικά μεταφέρθηκαν εσπευσμένα σε άλλους αποθηκευτικούς χώρους της εταιρείας. Η πυροσβεστική έχει διαθέσει όλες τις δυνάμεις της στον Βόλου ενώ έχουν σπεύσει για ενίσχυση δυνάμεις από Λάρισα και Τρίκαλα. Το ανακριτικό της πυροσβεστικής αναζητά τις αιτίες.

Με τον πλήρη έλεγχο της φωτιάς, αναμένεται να παραμείνει στην περιοχή μεγάλη δύναμη των πυροσβεστικών δυνάμεων, διότι τα υλικά όλα είναι εύφλεκτα και μπορεί να αναζωπυρώσουν τις φωτιές, ακόμα και μετά από αρκετά 24ωρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην φωτιά που χαρακτηρίσθηκε πολύ επικίνδυνη, έσπευσε και η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας, Αννα-Μαρία Παπαδημητρίου και παρακολουθούσε τις προσπάθειες της κατάσβεσης της πυρκαγιάς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.