ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Φωτιά στην Κορινθία: Δυο πύρινα μέτωπα – Τραυματίστηκε πυροσβέστης (βίντεο) 

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής

Φωτιά στην Κορινθία: Δυο πύρινα μέτωπα – Τραυματίστηκε πυροσβέστης (βίντεο) 

Δύο πυρκαγιές εκδηλώθηκαν στην Κορινθία και συγκεκριμένα σε δασική έκταση στο Αμόνι Κορινθίας αλλά και στη περιοχή Πάτημα Εξαμιλίων.

Σημειώνεται πως στο Αμόνι η φωτιά ξέσπασε ύστερα από πτώση κεραυνού. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής και για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποίθηκαν 80 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων της 6ης και της 9ης ΕΜΟΔΕ, 25 οχήματα, 5 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Korinthostv.gr, κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης από εναέριο μέσο (Erickson), τραυματίστηκε ένας πυροσβέστης, ο οποίος μεταφέρεται στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.

Στο σημείο της πυρκαγιάς βρίσκεται ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Αναστάσιος Γκιολής

Για το πύρινο μέτωπο σε δασική έκταση στο Πάτημα Εξαμιλίων Κορίνθου επιχειρούν 52 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρου της 9ης ΕΜΟΔΕ και 15 οχήματα, ενώ κινητοποιήθηκαν πέντε αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.