ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Πυρκαγιά στην Πιερία: Διακοπή της κυκλοφορίας των συρμών στο Λιτόχωρο (upd)

Εκκενώνεται η Πλάκα Λιτοχώρου

Πυρκαγιά στην Πιερία: Διακοπή της κυκλοφορίας των συρμών στο Λιτόχωρο (upd)

(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση 13:14) Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σήμερα (18/8) σε χαμηλή βλάστηση στην Πλάκα Λιτόχωρου Πιερίας.

Πριν από λίγο εστάλη στους κατοίκους και μήνυμα από το 112.

Το μήνυμα ενημερώνει: «Δασική πυρκαγιά στην περιοχή #Πλάκα του Δήμου #Δίου #Ολύμπου. Αν βρίσκεστε στην ανωτέρω περιοχή, απομακρυνθείτε προς #Κατερίνη και #Λεπτοκαρυά».

Στην περιοχή έσπευσαν και επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 7 οχήματα, 2 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο, ενώ συνδράμουν υδροφόρες ΟΤΑ.

Στο μεταξύ, η φωτιά έχει ακινητοποιήσει και αμαξοστοιχίες τρένων. Σε σχετική ανακοίνωση από τη Hellenic Train υπογραμμίζεται: «Με εντολή πυροσβεστικής διακοπή ρεύματος της γραμμής κοντά στο σταθμό Λιτοχώρου λόγω πυρκαγιάς. Η αμαξοστοιχία 1596 θα παραμείνει στο σταθμό των Νέων Πόρων και η αμαξοστοιχία 1597 στο σταθμό του Αιγινίου. Αναμένονται καθυστερήσεις».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη μάχη με τις φλόγες επιχειρούν δεκαοκτώ πυροσβέστες με επτά οχήματα, δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο, ενώ στην επιχείρηση κατάσβεσης συνδράμουν υδροφόρες από την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.