ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Φωτιά στο Σοφικό: Φωτογραφίες του πυροσβέστη που τραυματίστηκε

Χωρίς ενεργό μέτωπο Εξαμίλια και Ιεράπετρα - Καλύτερη η εικόνα σε Σοφικό και Φωκίδα

Φωτιά στο Σοφικό: Φωτογραφίες του πυροσβέστη που τραυματίστηκε
pirosvestis_2
pirosvesti__2_
pirosvesti__3_

Αναφορικά με την εξέλιξη των πυρκαγιών:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

-στο Σοφικό Κορινθίας, η κατάσταση είναι βελτιωμένη με 80 πυροσβέστες, 3 ομάδες πεζοπόρου τμήματος της 6ης και 9ης ΕΜΟΔΕ, 25 οχήματα, υδροφόρες και μηχανήματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Κορινθίων να επιχειρούν.
-στα Εξαμίλια, είναι χωρίς ενεργό μέτωπο.
-στην Ιεράπετρα, είναι χωρίς ενεργό μέτωπο.
-στη Φωκίδα, η εικόνα είναι βελτιωμένη με 50 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρου τμήματος της 4ης ΕΜΟΔΕ και 9 οχήματα να επιχειρούν.
-στην Καβάλα, η κατάσβεση συνεχίζεται με 38πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρου τμήματος της 7ης ΕΜΟΔΕ και 9 οχήματα να επιχειρούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.