ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Φωτιά στον Ασπρόπυργο: 4 πυροσβέστες στο νοσοκομείο «Αττικόν» με αναπνευστικά προβλήματα

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δεξαμενές νιτρικού οξέος

Φωτιά στον Ασπρόπυργο: 4 πυροσβέστες στο νοσοκομείο «Αττικόν» με αναπνευστικά προβλήματα

Στο νοσοκομείο «Αττικόν» διακομίστηκαν τέσσερις πυροσβέστες μετά από αναπνευστικά προβλήματα κατά την διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς στον Ασπρόπυργο, σε εργοστάσιο λιπασμάτων.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πυροσβεστική, κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης πυροσβέστες παρουσίασαν αναπνευστικά προβλήματα και διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν».

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά

Σημειώνεται ότι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε μικρές δεξαμενές νιτρικού οξέος και συσκευασμένα λιπάσματα, τέθηκε υπό έλεγχο.

Μετά την εφαρμογή του πρωτοκόλλου ενεργειών, επιχειρούν 45 πυροσβέστες με την Ειδική Ομάδα Χημικών της 1ης ΕΜΑΚ, 13 οχήματα συμπεριλαμβανομένων τριών ειδικών οχημάτων (χημικών, ξηρής σκόνης, βραχιονοφόρο) και 2 ελικόπτερα.

Σε συνεργασία με την Τροχαία και την Ελληνική Αστυνομία πραγματοποιούνται εκτροπές της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο έργο της διαχείρισης της πυρκαγιάς παρέχουν συνδρομή, η Τοπική αυτοδιοίκηση και η Περιφέρεια Αττικής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.