ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!

Φωτιά στον Έβρο: Στο δρόμο βρέθηκε νεκρός ο νεαρός παράνομος μετανάστης – Είχε περάσει η φωτιά από το σημείο

Εικάζεται ότι ο θάνατός του προήλθε από την έκθεσή του στις υψηλές θερμοκρασίες της πυρκαγιάς και τον καπνό

Φωτιά στον Έβρο: Στο δρόμο βρέθηκε νεκρός ο νεαρός παράνομος μετανάστης – Είχε περάσει η φωτιά από το σημείο

Στο δρόμο βρέθηκε νεκρός ο παράνομος μετανάστης στην επαρχιακή οδό Δαδιάς-Λευκίμης από υπάλληλο του Δασαρχείου Σουφλίου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες η σορός είναι νεαρού άντρα, εντοπίστηκε επί του οδοστρώματος σε σημείο από το οποίο είχε περάσει η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα στις 12.00 στο Εθνικό Πάρκο Δαδιάς-Λευκίμης-Σουφλίου και εικάζεται ότι ο θάνατός του προήλθε από την έκθεσή του στις υψηλές θερμοκρασίες της πυρκαγιάς και τον καπνό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.