ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στη Γαλλία το εντυπωσιακό δεν είναι το 34% της Λεπέν αλλά το 28% Αριστεράς και ακροαριστερών!

Φωτιά στον Πλατανίτη Ναυπακτίας – Ήχησε το 112 για εκκενώσεις οικισμών (βίντεο)

Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις έχουν κινητοποιηθεί για την κατάσβεση

Φωτιά στον Πλατανίτη Ναυπακτίας – Ήχησε το 112 για εκκενώσεις οικισμών (βίντεο)

Μεγάλη πυρκαγιά εκδηλώθηκε σήμερα (25/6) το μεσημέρι στον Πλατανίτη Ναυπακτίας, μεταξύ Αντιρρίου και Ναυπάκτου.

Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις έχουν κινητοποιηθεί για την κατάσβεση, με τις φλόγες να καίνε κοντά σε οικισμό. Συνολικά, επιχειρούν 75 πυροσβέστες, με 25 οχήματα και τρεις ομάδες πεζοπόρου, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις 9 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Στο μεταξύ, γύρω στις 16:30 εστάλησαν δύο μηνύματα από το 112 για εκκένωση οικισμών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αρχικά, για τον Άνω Πλατανίτη, όπου ζητήθηκε απομάκρυνση προς Ναύπακτο και στη συνέχεια για Μολύκρειο και Φραγκέικα, οπου ζητήθηκε απομάκρυνση προς Αντίρριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.