ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!

Γ.Αρτοποιός για φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: «Υπό απειλή η Νίψα»

Κινδυνεύει το κομμάτι βόρεια της Εγνατίας

Γ.Αρτοποιός για φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: «Υπό απειλή η Νίψα»

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι προσπάθειες πυρόσβεσης στην Αλεξανδούπολη, όπως είπε πριν από λίγο ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός.

Νίψα, Δωρικό και Αμφιτρίτη είναι η πύρινη νοητή νοητή ευθεία όπου επικεντρώνονται.

Διευκρινίζοντας ότι το δυσκολότερο σημείο της φωτιάς στην Αλεξανδρούπολη είναι το βορειοανατολικό πάνω από την Εγνατία Οδό. Δέκα αεροσκάφη και επτά ελικόπτερα δίνουν τη μάχη και όπως τόνισε ο Γιάννης Αρτοποιός οι αναταράξεις είναι συνεχείς από τις ριπές αέρα που δυσχεραίνουν τις προσπάθειες των εναέριων μέσων.

Υπό απειλή η Νίψα στη φωτιά στην Αλέξανδρούπολη

Το μέτωπο ανατολικότερα από το Λουτρό που απειλήθηκε ιδιαίτερα τώρα είναι πιο ελεγχόμενο ωστόσο το δασικό οικοσύστημα στον Εθνικό Δρυμό της Νίψας παραμένει υπό απειλή.

Ο Γ.Αρτοποιός μίλησε για τεράστια γραμμή άμυνας μέχρι και το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης σημειώνοντας ότι οι άνεμοι δεν έχουν κοπάσει ούτε λεπτό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Γ.Αρτοποιός είπε: «Λόγω ισχυρών ριπών ανέμων και θερμών μαζών, κάφτρες πέρασαν πίσω από τα υδροφόρα και η πυρκαγιά κατευθύνθηκε απειλητικά και επιθετικά προς τις παρυφές δύο οικισμών στα βορειοανατολικά της πόλης. Πάντως ο στόχος επετεύχθη και επίσης δεν κινδυνεύει πλέον και η βιομηχανική περιοχή της Αλεναδρούπολης. Κινδυνεύει το κομμάτι βόρεια της Εγνατίας η οποία έχει κλείσει από κόμβο Αρβανίου μέχρι Αμφιτρίτη»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.