ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Γ.Αρτοποιός για Ν.Αγχίαλο: «Η πυρκαγιά μας ξέφυγε, αλλά εκδώσαμε πολλά… μηνύματα – Είχαμε και κάποια προβλήματα σε μια αποθήκη πυρομαχικών»!

«Μην δραματοποιείτε την κατάσταση» είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής!

Γ.Αρτοποιός για Ν.Αγχίαλο: «Η  πυρκαγιά μας ξέφυγε, αλλά εκδώσαμε  πολλά…  μηνύματα – Είχαμε και κάποια προβλήματα σε μια αποθήκη πυρομαχικών»!

Απίστευτα τα όσα είπε σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων  ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Γιάννης Αρτοποιός, για τη φωτιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα στην 111 Πτέρυγα Μάχης, στη Νέα Αγχίαλο από την οποία ανατινάχθηκε αποθήκη πυρομαχικών.

Παραδέχτηκε ότι η φωτιά τους ξέφυγε, αλλά δικαιολόγησε το γεγονός ότι εκδόθηκαν  πολλά μηνύματα(!) ενώ την ανατίναξη της αποθήκης πυρομαχικών της 111ΠΜ την περιέγραψε ως «κάποια προβλήματα σε μια αποθήκη πυρομαχικών»!  

Το ότι η ανατινάχθηκε όλη η περιοχή, έσπασαν τζαμαρίες καταστημάτων στη Νέα Αγχίαλο, το ότι η έκρηξη ακούστηκε δεκάδες ή και εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά και η ΠΑ απογείωσε τα F-16 για να γλιτώσουν την καταστροφή ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΣ τα περιέγραψε ως «κάποια προβλήματα».

Έκανε λόγο για «δύσκολη επιχείρηση, η πυρκαγιά μεταδόθηκε πολύ γρήγορα, έχουμε ήδη εκδώσει πολλά μηνύματα».

Όπως διαβεβαίωσε, «οι κάτοικοι δεν διατρέχουν κανέναν κίνδυνο , δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα».

Φυσικά και δεν διατρέχουν αφού έφυγαν δια θαλάσσης!

«Υπήρχαν προβλήματα σε κάποιες αποθήκες πυρομαχικών, όμως οι πυροσβέστες είναι στο σημείο.

Ταυτόχρονα  έκανε έκκληση να μην…  δραματοποιείται η κατάσταση!

«Κάποια προβλήματα ήταν σε μια αποθήκη» είπε.

Δείτε βίντεο από τα  «προβλήματα»

Παρακαλούμε όλους τους συμπολίτες μας να ακολουθήσουν τις οδηγίες», είπε σχετικά και εξήγησε πως, οι εκρήξεις προκλήθηκαν λόγω της θερμότητας που προκάλεσε η φωτιά.

«Στην περιοχή υπάρχουν 90 πυροσβέστες και 31 οχήματα και υδροφόρες του Δήμου, καθώς και εθελοντές», είπε και εξήγησε πως, «έχουμε εκρήξεις και για την ασφάλεια όλων υπάρχει μία κόκκινη ζώνη και μία ζώνη ασφαλείας. Στην κόκκινη ζώνη δεν υπάρχει κανένας».

Σύμφωνα πληροφορίες από το υπουργείο Άμυνας, στο σημείο «δεν υπάρχουν πυροσβέστες, σε δεύτερο χρόνο, όταν σταματήσουν οι εκρήξεις όσων υλικών είναι στο σημείο, θα πλησιάσουν οι πυροσβέστες που θα πρέπει να κατασβέσουν τη φωτιά ίσως και όχι με νερό, αλλά άλλο υλικό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.