ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτή η «αντιπυρική ετοιμότητα» της κυβέρνησης, πόσους νεκρούς θα στοιχίσει ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Για 4η μέρα συνεχίζει να καίει η φωτιά στην Κορινθία – Κλειστά τα σχολεία

Σπίτια και χιλιάδες στρέμματα έχουν παραδοθεί στις φλόγες

Για 4η μέρα συνεχίζει να καίει η φωτιά στην Κορινθία – Κλειστά τα σχολεία

Για 4η μέρα συνεχίζει να καίει η φωτιά που ξέσπασε το πρωί της Κυριακής (29/9) στην Κορινθία, με τα σχολεία να παραμένουν και σήμερα κλειστά. 

Οι πυροσβέστες έδωσαν για ακόμη μια νύχτα μεγάλη μάχη, προσπαθώντας να περιορίσουν το μεγάλο μέτωπο της φωτιάς στην Κορινθία, που στοίχισε τη ζωή σε δύο άνδρες. Σπίτια και χιλιάδες στρέμματα έχουν παραδοθεί στις φλόγες.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ενιαίο μέτωπο με τους πυροσβέστες να παλεύουν με διάσπαρτες εστίες και αναζωπυρώσεις.

Οι διάσπαρτες εστίες εντοπίζονται σε Ευρωστίνα, Ξανθοχώρι, Σοφιανά, Κουμαριά Ριζενών, Χελυδόρεο και Άνω Πιτσά Κορινθίας. Οι εστίες είναι κυρίως σε δύσβατα σημεία, ενώ οι άνεμοι δεν πνέουν ισχυροί.

Κλειστά τα σχολεία

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης ενημερώνει τους πολίτες του ότι, λόγω των έκτακτων συνθηκών που έχουν προκύψει από την πυρκαγιά, όλα τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά και σήμερα Τετάρτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ασφάλεια των μαθητών και των κατοίκων είναι απόλυτη προτεραιότητά μας, και παρακαλούμε όλους τους γονείς και τους κηδεμόνες να ενημερώνονται τακτικά από τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας του Δήμου για τυχόν περαιτέρω εξελίξεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.