ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κακοκαιρία: Καταγγελία από τον πρόεδρο Βλόχου – «Τα αναχώματα δεν ήταν όπως έπρεπε – «Με υποσχέσεις δεν χτίζεις»»

«Πρέπει ο Πηνειός να ανοίξει να γίνει εκβάθυνση, να γίνουν μεγάλα ψηλά αναχώματα με πέτρα»

Κακοκαιρία: Καταγγελία από τον πρόεδρο Βλόχου – «Τα αναχώματα δεν ήταν όπως έπρεπε – «Με υποσχέσεις δεν χτίζεις»»

Ο πρόεδρος του χωριού Βλόχος, Γιάννης Κούκας μίλησε για την σαρωτική επέλαση της κακοκαιρίας «Daniel» και κατήγγειλε τα ελλιπή αντιπλημμυρικά έργα που έγιναν στην περιοχή από την Περιφέρεια.

«Το νερό δεν έχει φύγει. Εμείς είμαστε το τελευταίο χωριό της Καρδίτσας όπως πάει το ποτάμι στο τέλος θα πέσει το νερό σε εμάς. Θα φύγει και από τη Μεταμόρφωση και μετά θα φύγει από εμάς» τόνισε μιλώντας στην τηλεόραση του OPEN και περιγράφοντας την κατάσταση των 330 κατοίκων του που έχουν πλέον μεταφερθεί σε δομές και άλλες περιοχές.

«Με υποσχέσεις δεν χτίζεις»

Στην ερώτηση τι έφταιξε και πως έγινε η καταστροφή ο πρόεδρος κατήγγειλε τα ελλιπή αντιπλημμυρικά έργα. «Πέρασε το νερό τα τρία αναχώματα των τριών ποταμών. Τα αναχώματα δεν ήταν όπως έπρεπε. Έπρεπε να ήταν πιο ψηλά και έπρεπε να ήταν πιο καλά, με πέτρα. Σωστές δουλειές. Μετά τον Ιανό υπήρξαν υποσχέσεις, δυστυχώς οι υποσχέσεις δεν χτίζουν οι πράξεις χτίζουν. Ένας μέρος από τα τέσσερα αναχώματα που μας προστατεύει, ένας μέρος από αυτά ενισχύθηκε, τα 680 μέτρα ενισχύθηκαν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια ερωτώμενος για τα λεγόμενα του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστού για τα αντιπλημμυρικά έργα που έγιναν, ο ίδιος απάντησε «Έπρεπε να του πείτε, αν ξέρει κάποιον νοήμων άνθρωπο να καθαρίζει ποτάμι από πάνω προς τα κάτω; Γιατί τα ποτάμια καθαρίζονται από κάτω προς τα πάνω, από τη θάλασσα προς τα πάνω. Τι έκαναν. Καθάρισαν τον Ενιπέα από πάνω προς τα κάτω, άνοιξε και κάτω ο Πηνειός ήταν στενός. Δεν έφτασαν μέχρι τον Πηνειό» είπε και πρόσθεσε «Πρέπει ο Πηνειός να ανοίξει να γίνει εκβάθυνση. Να γίνουν μεγάλα ψηλά αναχώματα με πέτρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.