ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Καρδίτσα: Συγκλονίζει κάτοικος – «Έχουμε πνιγεί η στάθμη του νερού ανεβαίνει συνεχώς» – Κατάρρευση γέφυρας

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν βγει στους δρόμους και προσπαθούν να οχυρώσουν τα σπίτια τους

Καρδίτσα: Συγκλονίζει κάτοικος – «Έχουμε πνιγεί η στάθμη του νερού ανεβαίνει συνεχώς» – Κατάρρευση γέφυρας

Τεράστια είναι τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία Daniel στον Παλαμά της Καρδίτσας, καθώς σπίτια έχουν πλημμυρίσει, ενώ πολλοί δρόμοι έχουν μετατραπεί σε λίμνες.

Συνεργεία της πυροσβεστικής, αλλά και της πολιτικής προστασίας του Δήμου προσπαθούν να απεγκλωβίσουν κατοίκους, καθώς τα σπίτια τους έχουν περικυκλωθεί από λίμνες νερού.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι οι κάτοικοι της πόλης οι οποίοι έχουν βγει στους δρόμους και προσπαθούν να οχυρώσουν τα σπίτια τους, τοποθετώντας ακόμα και τούβλα στα πεζοδρόμια.

Η απόγνωση στους δεκάδες πολίτες που είδαν τους ορμητικούς χείμαρρους να πλημμυρίζουν τα σπίτια και τα καταστήματα τους είναι μεγάλη.

Ο Χρήστος Κωσταβάρας, κάτοικος περιοχής, μίλησε στην τηλεόραση του Mega για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε αλλά και το μεγάλο μέγεθος της καταστροφής που υπέστη η περιουσία του.

«Θα έλεγα ότι έχουμε πνιγεί. Αυτή τη στιγμή το νερό φθάνει μέχρι τον αστράγαλό μου κι όσο θα περπατάω θα φθάσει στο γόνατό μου.

Το σπίτι το δικό μου και των υπόλοιπων στην γειτονιά έχει καταστραφεί ολοσχερώς. Πλέον το έχουμε εγκαταλείψει. Έχει συμβεί βιβλική καταστροφή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.