Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει η πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα (19/6) το μεσημέρι στη Βάρης – Κορωπίου, ωστόσο οι πυροσβέστες συνεχίζουν να δίνουν μάχη με τις διάσπαρτες εστίες της φωτιάς.

Στο σημείο επιχειρούν 155 πυροσβέστες, 4 πεζοπόρα, 45 οχήματα και εκ περιτροπής 6 αεροσκάφη και 11 ελικόπτερα.

">

Ζημιές σε σπίτια και επιχειρήσεις

Οι συνθήκες ήταν ιδιαίτερα δύσκολες, καθώς στο σημείο που εκδηλώθηκε η φωτιά έπνεαν ισχυροί άνεμοι που έφταναν έως και τα 7 μποφόρ.

Νωρίτερα, οι κάτοικοι σε Κίτσι και Λαμπρικά έλαβαν μήνυμα απομάκρυνσης μέσω του 112.

Η φωτιά, που φέρεται ότι ξεκίνησε από πάρκινγκ σκαφών, προκάλεσε ζημιές σε σπίτια και επιχειρήσεις, αλλά και σε σκάφη, που κάηκαν ολοσχερώς.

Στο σημείο παραμένουν και επιχειρούν 155 πυροσβέστες, 4 πεζοπόρα τμήματα, 45 πυροσβεστικά οχήματα και εκ περιτροπής 6 αεροσκάφη και 11 ελικόπτερα που πραγματοποιούσαν εναέριες λήψεις.

Ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νωρίτερα, είχαν επιβληθεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Σύμφωνα με ενημέρωση της Τροχαίας το απόγευμα της Τετάρτης, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή του Μαρκόπουλου, ενώ στην περιοχή του Κορωπίου παραμένουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα εξής σημεία: α. Στη λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου και λεωφόρο Αγίας Μαρίνας, β. Στη Λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου και της οδού Άνδρου.