ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αν στην θέση του Αυγενάκη ήταν π.χ. ο Κασιδιάρης, θα είχε επέμβει η Εισαγγελία του ΑΠ, ο ίδιος ο Άρειος Πάγος και ο ΟΗΕ!

Κερατέα: Κάηκε σπίτι… πυροσβέστη!

Σπίτια, αποθήκες και αυτοκίνητα καταστράφηκαν από τη φωτιά

Κερατέα: Κάηκε σπίτι… πυροσβέστη!

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις αντιμετώπισαν δυο μεγάλες φωτιές σε Κερατέα και Σταμάτα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής, δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο στην Κερατέα, όμως μικρές εστίες φωτιάς εξακολουθούν να καίνε διάσπαρτες στα ήδη καμένα.

Σπίτια, αποθήκες και αυτοκίνητα καταστράφηκαν από τη φωτιά, δένδρα και θάμνοι έγιναν στάχτη, ενώ η μυρωδιά του καμένου κάνει αποπνικτική την ατμόσφαιρα στην περιοχή της Κερατέας, η οποία δοκιμάστηκε από το Σάββατο το πρωί.

Κάηκε σπίτι πυροσβέστη στην Κερατέα ενώ αυτός επιχειρούσε σε άλλη πυρκαγιά

Η Ναταλί Κάκκαβα, κάτοικος της Κερατέας και μέχρι πρόσφατα αντιδήμαρχος της περιοχής, ανέφερε ότι κάηκε το σπίτι ενός πυροσβέστη από τη φωτιά, ενώ αυτός επιχειρούσε σε άλλο μέτωπο στην Αττική και έσωζε ζωές και περιουσίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως φαίνεται στο βίντεο που εξασφάλισε φαίνεται η καταστροφή στο σπίτι του πυροσβέστη είναι ολοκληρωτική. «Αυτό είναι ότι απέμεινε το σπίτι του πυροσβέστη Αλέξανδρου Τυφλίδη, πατέρα τεσσάρων παιδιών, που χθες έδωσε για ακόμη μια φορά τη μάχη με τις φλόγες, για να μας σώσει όλους. Βρισκόμαστε εδώ στην Κερατέα, κοντά στη γέφυρα Αδάμ και αυτή είναι η εικόνα που αντικρίζουμε. Δεν έχει μείνει απολύτως τίποτα», ανέφερε η κ. Κάκκαβα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.