ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Ψοφάει» για αδιέξοδες κομματικές κάλπες και για συναυλίες ο Έλληνας που χρωστά ο καθένας 94.000 ευρώ από την ώρα που γεννιέται. Καμία ελπίδα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κιλκίς: Πυρκαγιά σε δεξαμενές μεθανόλης στα «Ελληνικά Βιοπετρέλαια»

Καταστράφηκαν ολοσχερώς τρεις δεξαμενές - Η φωτιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο

Κιλκίς: Πυρκαγιά σε δεξαμενές μεθανόλης στα «Ελληνικά Βιοπετρέλαια»

Φωτιά ξέσπασε στην βιομηχανία «Ελληνικά Βιοπετρέλαια» που βρίσκεται έξω από την Βιομηχανική Περιοχή του Κιλκίς.

Άμεση και αποτελεσματική ήταν η πρώτη αντιμετώπιση της πυρκαγιάς από τους ίδιους τους εργαζόμενους με πυροσβεστήρες, ενώ ταυτόχρονα απομάκρυναν από τις εγκαταστάσεις φλεγόμενες μικροδεξαμενές.

Αμέσως έφθασε κι ένα πυροσβεστικό όχημα από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο της ΒΙΠΕΚ, το οποίο βρέθηκε σε απόσταση μόλις ενός χιλιομέτρου από το εργοστάσιο, αντιμετωπίζοντας με επιτυχία το περιστατικό της πυρκαγιάς.

Λόγω της ύπαρξης εύφλεκτων χημικών υλικών στο εργοστάσιο, κινητοποιήθηκε ενισχυτικά και η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Κιλκίς, συνολικά με τρία υδροφόρα οχήματα και δύο βοηθητικά, καθώς και αστυνομική δύναμη, με επικεφαλής τον διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του ν. Κιλκίς Νικόλαο Παλαμούτη, καθώς και τον υποδιοικητή, Χρήστο Γκαντίδη και τον διοικητή της Πυροσβεστικής, Γιάννη Πολιτίδη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δύο ώρες μετά το ξέσπασμα της φωτιάς, η εστία είχε σβηστεί, αφού κάηκαν τρεις δεξαμενές με μεθανόλη, χωρίς να κινδυνέψουν εργαζόμενοι ή να καταστραφούν εγκαταστάσεις του εργοστασίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.