ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στη Γαλλία το εντυπωσιακό δεν είναι το 34% της Λεπέν αλλά το 28% Αριστεράς και ακροαριστερών!

Κλειστός σήμερα ο Εθνικός Κήπος λόγω κινδύνου πυρκαγιάς στην Αττική

Τα μέτρα του Δήμου Αθηναίων

Κλειστός σήμερα ο Εθνικός Κήπος λόγω κινδύνου πυρκαγιάς στην Αττική

Ο Δήμος Αθηναίων λαμβάνει αυξημένα μέτρα ασφαλείας λόγω ισχυρών ριπών ανέμου στην Αττική. Mέτρα και στον Εθνικό Κήπο.

Τα μέτρα του Δήμου Αθηναίων λόγω κινδύνου πυρκαγιάς στην Αττική σήμερα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Δήμος Αθηναίων εφαρμόζοντας τα μέτρα που προβλέπονται σε καταστάσεις «πορτοκαλί» συναγερμού, όπως αυτή που έχουμε σήμερα, Σάββατο 29 Ιουνίου 2024 στην Αττική, με ισχυρές ριπές ανέμου άνω των 7 μποφόρ, ανακοινώνει ότι:

  • Ο Εθνικός κήπος, για λόγους ασφαλείας λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων,  θα είναι κλειστός  για το κοινό,  και θα παραμείνει κλειστός έως το πέρας του ωραρίου λειτουργίας του.
  • Ο Δήμος έχει αναπτύξει περιπολίες σε 24ωρη βάση σε όλους τους μεγάλους χώρους πρασίνου (Φιλοπάππου, Λυκαβηττό, Τουρκοβούνια, Ιλίσια κλπ). Επίσης, υδροφόρες βρίσκονται σε ετοιμότητα ώστε να βοηθήσουν το έργο της Πυροσβεστικής σε περίπτωση ανάγκης. Η Δημοτική Αστυνομία έχει τεθεί σε επιφυλακή και drones ελέγχουν μεγάλους χώρους (όπως π.χ. τον Λυκαβηττό), προκειμένου να ενημερώσει την Πυροσβεστική όπου είναι αναγκαίο.
  • Καλούμε τους πολίτες και τους φορείς να είναι πολύ προσεκτικοί και σε περίπτωση οποιουδήποτε κινδύνου αντιληφθούν να επικοινωνούν με το 1595 (χρέωση ανάλογα με τον πάροχο) ή το 2105287800, τα οποία είναι σε 24ωρη λειτουργία.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.