ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ειδικό ρόλο «κατευνασμού» των βουλευτών της ΝΔ αναλαμβάνει η Ντόρα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κρήτη: Φωτιά σε σπίτι στις Μοίρες – Δύσκολες στιγμές για μητέρα και κόρη

Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά εκδηλώθηκε στον χώρο της κουζίνας του σπιτιού μετά από διαρροή σε φιάλη υγραερίου

Κρήτη: Φωτιά σε σπίτι στις Μοίρες – Δύσκολες στιγμές για μητέρα και κόρη

Φωτιά ξέσπασε σε σπίτι στις Μοίρες του Δήμου Φαιστού, στην Κρήτη, γύρω στις 10 το βράδυ της Τετάρτης.

Δύσκολες ώρες έζησε μια 47χρονη γυναίκα και η 10χρονη κόρη της.

Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση καθώς στο σημείο έσπευσαν 14 πυροσβέστες με 6 οχήματα. Την ίδια ώρα, συναγερμός είχε σημάνει και στο ΕΚΑΒ καθώς από την πυρκαγιά υπέστησαν εγκαύματα μητέρα και κόρη.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, και οι δύο μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες με τους γιατρούς να φροντίζουν τα εγκαύματά τους και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο εφημερεύον Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου. Η  κατάσταση της υγείας και των δύο κρίνεται ως καλή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά εκδηλώθηκε στον χώρο της κουζίνας του σπιτιού μετά από διαρροή σε φιάλη υγραερίου. Οι πυροσβέστες έθεσαν τη φωτιά γρήγορα υπό έλεγχο, ενώ εκτεταμένες υλικές ζημιές προκλήθηκαν στην κουζίνα και το χωλ του σπιτιού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.