ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Γυμνοσάλιαγκας...

Λαγονήσι: «Δεν μπορούν να φύγουν από το σπίτι οι γονείς μου – Τους περικύκλωσε η φωτιά»

«Αυτή τη στιγμή οι γονείς μου είναι μέσα στην σκόνη και τον καπνό»

Λαγονήσι: «Δεν μπορούν να φύγουν από το σπίτι οι γονείς μου – Τους περικύκλωσε η φωτιά»

Δύο ηλικιωμένοι, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι εγκλωβισμένοι στο σπίτι τους στην Περδικόβρυση Λαγονησίου, όπως καταγγέλλει ο γιος τους.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ίδιος, κατάφερε μετά από πολλή ώρα να επικοινωνήσει μαζί τους. Συγκεκριμένα, ανέφερε «δεν μπορούσα να τους απεγκλωβίσω. Δεν μπορούσα να επικοινωνήσω μαζί τους και τώρα κατάφερα. Η φωτιά μια που με πήραν τηλέφωνο μια που τους περικύκλωσε, κάηκαν τα πάντα γύρω».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Βρίσκονται Περδικόβρυση κοντά στον Πύργο του Μελλισουργού ευθεία πάνω στο βουνό. Μίλησα με τους φίλους μου επειδή εγώ ερχόμουν από την Αθήνα δεν ήξερα τι να κάνω. Μου είπαν ότι είμαστε μια χαρά, είναι ασφαλείς και αυτοί και τα σκυλιά. Είμαστε μια χαρά, η φωτιά συνέχισε προς τα κάτω, δεν ξέρω σε ποιο σημείο έχει φτάσει. Αυτή τη στιγμή οι γονείς μου είναι μέσα στην σκόνη και τον καπνό. Δεν μπορούν να φύγουν από το σπίτι. Υπάρχουν ακόμα φλόγες τριγύρω. Αν και είναι πολύ πιο κάτω και πάλι δεν μπορούν να φύγουν», πρόσθεσε στο Mega.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.