ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Μαίνεται η φωτιά στον Έβρο: Έφτασε στην Αλεξανδρούπολη το κυβερνητικό κλιμάκιο

Οι υπουργοί θα μιλήσουν με κατοίκους και παράγοντες της περιοχής

Μαίνεται η φωτιά στον Έβρο: Έφτασε στην Αλεξανδρούπολη το κυβερνητικό κλιμάκιο

Η φωτιά στον Έβρο καίει ανεξέλεγκτα εδώ και 10 μέρες με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να δίνουν τιτάνια μάχη για να καταφέρουν να περιορίσουν το πύρινο μέτωπο. Όπως αναμενόταν, στον Έβρο έφτασε το πρωί της Δευτέρας (28/8) κυβερνητικό κλιμάκιο με επικεφαλής τον υπουργό Επικρατείας, Μάκη Βορίδη.

Τον κ. Βορίδη συνοδεύουν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης, και τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, Θοδωρή Λιβάνιο. Το πολυάριθμο υπουργικό κλιμάκιο θα πραγματοποιήσει αυτοψία στις πυρόπληκτές περιοχές και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν συσκέψεις με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, τους πυρόπληκτους δήμους, αλλά και όλους τους φορείς που είναι αρμόδιοι για την αποκατάσταση και διαχείριση των μεγάλων καταστροφών που έχουν υποστεί η Ροδόπη και ο Έβρος.

Οι υπουργοί θα μιλήσουν με κατοίκους και παράγοντες της περιοχής προκειμένου να ξεκινήσει πολύ γρήγορα η αποκατάσταση της καταστροφής, αλλά και να διερευνηθούν τα αίτια.

Στη Δαδιά όλο το βάρος

«Η πυρκαγιά που ξεκινά νοτίως του δάσους της Δαδιάς γιγαντώνεται, καταβλήθηκαν τεράστιες προσπάθειες για να υπάρχει μια καλή εικόνα», ανέφερε στην ΕΡΤ, ο εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, Γιάννης Αρτοποιός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τον ίδιο η Λευκίμμη δεν κινδυνεύει. Οι προβλέψεις για την πυρκαγιά είναι δυσοιωνες καθώς σύμφωνα με αυτές, θα αλλάξει η κατεύθυνση των ανέμων, σε νότιους κάτι που μπορεί να στρέψει τις εστίες προς τη Δαδιά και σε περιοχές που δεν έχει κάψει τις προηγούμενες ημέρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.