ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Χωρίς ενεργό μέτωπο η πυρκαγιά που ξέσπασε στους Φούρνους Ικαρίας (upd)

Οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή εξακολουθούν να έχουν ένταση

Χωρίς ενεργό μέτωπο η πυρκαγιά που ξέσπασε στους Φούρνους Ικαρίας (upd)

(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση 08:57) Χωρίς ενεργό μέτωπο η πυρκαγιά που ξέσπασε χθες (17/8) σε χορτολιβαδική έκταση, στο Καμάρι του δήμου Φούρνων Κορσεών Ικαρίας.

Οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή εξακολουθούν να έχουν ένταση, πολλές φορές και 7 μποφόρ, δυσχεραίνοντας το έργο των δυνάμεων πυρόσβεσης.

«Η κατάσταση έχει ελεγχθεί», δήλωσε σήμερα το πρωί, ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου, κ. Ελισσαίος Μαυρατζώτης.

Επιχειρούν 27 πυροσβέστες με 2 πεζοπόρα τμήματα, 8 οχήματα και εθελοντές.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Πυροσβεστική, η φωτιά αυτήν την ώρα κινείται νοτιοδυτικά από Καμάρι προς Μπαλί.

Δεν απειλείται κατοικημένη περιοχή, ωστόσο λόγω των ισχυρών ανέμων η φωτιά παίρνει διαρκώς διαστάσεις.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε από την περιοχή Σκάφη, και προχώρησε προς το Καμάρι όπου το Σάββατο το μεσημέρι, εστάλη προληπτικά, μήνυμα από το 112 στους κατοίκους για εκκένωση της περιοχής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι άντρες της ΕΜΟΔΕ μαζί με τους εθελοντές του νησιού καθώς και κατοίκους πάλεψαν όλη τη νύχτα για να μπορέσουν να την κρατήσουν πριν πάρει μεγάλες διαστάσεις. Με το πρώτο φως της ημέρας το ελικόπτερο της πυροσβεστικής άρχισε τη ρίψεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.