ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Γυμνοσάλιαγκας...

Μηχάνημα τύπου άρματος Leopard και ένα ερπυστριοφόρο έφτασαν στην Ρόδο για συνδρομή στις φωτιές

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το νησί

Μηχάνημα τύπου άρματος Leopard και ένα ερπυστριοφόρο έφτασαν στην Ρόδο για συνδρομή στις φωτιές

Στο νησί της Ρόδου έφθασαν σήμερα βαρέου τύπου μηχανήματα προκειμένου να συνδράμουν στις προσπάθειες κατάσβεσης της μεγάλης φωτιάς.

Πρόκειται για ένα μηχάνημα τύπου άρματος Leopard, το οποίο παρέλαβε ο περιφερειάρχης και ο αντιπεριφερειάρχης, καθώς επίσης και ένα ειδικό ερπυστριοφόρο που έφθασε επίσης το πρωί στη Ρόδο, όπως ανακοίνωσε ο Βάϊος Καλοπήτας με σχετική ανάρτησή του, σύμφωνα με τη rodiaki.gr.

Στην ανάρτηση, ο κ. Καλοπήτας ανέφερε:

Προκειμένου να συνδράμουν στις προσπάθειες κατάσβεσης της μεγάλης φωτιάς στο νησί της Ρόδου, στο νησί έφθασαν σήμερα βαρέου τύπου μηχανήματα. Πρόκειται για ένα μηχάνημα τύπου άρματος Leopard, το οποίο παρέλαβε ο περιφερειάρχης και ο αντιπεριφερειάρχης, καθώς επίσης και ένα ειδικό ερπυστριοφόρο που έφθασε επίσης το πρωί στη Ρόδο, όπως ανακοίνωσε ο κ, Βάϊος Καλοπήτας με σχετική ανάρτησή του, σύμφωνα με τη rodiaki.gr.

Στην ανάρτηση, ο κ. Καλοπήτας ανέφερε:

«Έφτασε μόλις στο λιμάνι της Ρόδου από τον Ορχομενό, το πυροσβεστικό και διασωστικό ερπυστριοφόρο όχημα JUMBO TRACK MULTI της εταιρείας RAM EUROPE.

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον επί χρόνια φίλο μου, πρόεδρο της εταιρείας και συνεργάτη μας για ειδικά μηχανήματα στο νησί, Θόδωρο Ρέντζο που μετά από επικοινωνία μας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε να διαθέσει στη μεγάλη μάχη που δίνουμε στο νησί μας με τις φλόγες το όχημα το οποίο ανοίγει ζώνες, μπορεί να επιχειρήσει σε δύσβατα σημεία και έχει δυνατότητα να κάνει ρίψη νερού μέχρι και στα 80 μέτρα.

Το ερπυστριοφόρο είναι στη διάθεση των αρχών και θα τεθεί άμεσα εκεί όπου υπάρχει ανάγκη, σε συνεργασία με εξειδικευμένο προσωπικό που διέθεσε η εταιρεία μας και στελεχώνει το πλήρωμά του».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.