ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Σέριφος: Η απόδειξη ότι είμαστε στην χώρα που καίγονται ακόμα και τα βράχια...

Ναυπακτία: Βρέθηκε το κομμάτι που «έχασε» το Canadair όταν χτύπησε σε δέντρο (βίντεο)

Το περιστατικό σημειώθηκε την ώρα που επιχειρούσε στη φωτιά της Τρίτης στον Πλατανίτη Ναυπακτίας

Ναυπακτία: Βρέθηκε το κομμάτι που «έχασε» το Canadair όταν χτύπησε σε δέντρο (βίντεο)

Άνδρες της Πυροσβεστικής Νααπάκτου και εθελοντές μαζί με τον διοικητή Θάνο Χριστοβασίλη, εντόπισαν σήμερα Πέμπτη, το κομμάτι που «έχασε» το Canadair όταν χτύπησε σε δέντρο ενώ επιχειρούσε στη φωτιά της Τρίτης στον Πλατανίτη Ναυπακτίας.

Θυμίζεται πως το αεροσκάφος είχε κατέβει αρκετά χαμηλά για να απελευθερώσει νερό, όταν η άκρη του φτερού του βρήκε σε κλαδί δέντρου.

Το αεροσκάφος επέστρεψε στο αεροδρόμιο της Ανδραβίδας για να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι.

Εκεί διαπιστώθηκε ότι δεν έχουν υποστεί βλάβη τα υδραυλικά του συστήματα, ωστόσο δεν είναι ασφαλές να μεταφερθεί σε άλλη βάση για να γίνουν οι αναγκαίες επισκευές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, από το χτύπημα δεν επηρεάστηκαν οι επιφάνειες ελέγχου του αεροσκάφους, γι’αυτό μπόρεσαν οι χειριστές να συνεχίσουν την πορεία τους χωρίς να υπάρξουν απρόβλεπτα όπως στη φωτιά στην Κάρυστο, πέρσι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.