ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Πυρκαγιά στη Λέσβο: 82χρονος κάηκε ζωντανός μέσα στο αυτοκίνητό του (upd) (φωτο)

Το αυτοκίνητο συγκρούστηκε με δέντρο και προκάλεσε τη φωτιά

Πυρκαγιά στη Λέσβο: 82χρονος κάηκε ζωντανός μέσα στο αυτοκίνητό του (upd) (φωτο)

(ανανέωση από αρχική δημοσίευση 15:45)

Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και λίγη ώρα σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Πολιχνίτου στη Λέσβο, με τους πυροσβέστες κατόπιν να εντοπίζουν έναν απανθρακωμένο άνθρωπο σε ένα αυτοκίνητο.

Σε δέντρο προσέκρουσε το αυτοκίνητο που ξέφυγε από την πορεία του, με αποτέλεσμα να τυλιχτεί στις φλόγες και να βρει τραγικό τέλος ο 82χρονος οδηγός που βρέθηκε νωρίτερα  απανθρακωμένος. 

Η σορός του εντοπίστηκε στην περιοχή του Πολιχνίτου Λέσβου στη θέση Τραπεριά, όπου ξέσπασε η πυρκαγιά μετά το τροχαίο. 

Ο 82χρονος οδηγός ήταν συνταξιούχος, μόνιμος κάτοικος Αθηνών και ζούσε προσωρινά στο Πολίχνιτο.

Το πρωί είχε μεταβεί για αγροτικές εργασίες σε κτήμα του στην περιοχή και στην επιστροφή του συνέβη το τροχαίο δυστύχημα.

Το γεγονός επιβεβαιώθηκε νωρίτερα και από την Πυροσβεστική.

Ειδικότερα, οι πυροσβέστες εντόπισαν σε αγροτικό αυτοκίνητο απανθρακωμένη σορό που αρχικά δεν ήταν δυνατόν να αναγνωριστεί αν είναι άνδρας ή γυναίκα.  

Στο σημείο επιχειρούν 22 πυροσβέστες με μια ομάδα πεζεπόρο της 12ης ΕΜΟΔΕ με 7 οχήματα ενώ συνδράμουν την προσπάθειά τους εθελοντές και επτά εναέρια μέσα, δύο ελικόπτερα και πέντε πυροσβεστικά αεροπλάνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.