ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σε επέμβαση υποβλήθηκε ο πυροσβέστης που τραυματίστηκε στις φωτιές στην Ηλεία

Θα ακολουθήσει και άλλη χειρουργική επέμβαση

Σε επέμβαση υποβλήθηκε ο πυροσβέστης που τραυματίστηκε στις φωτιές στην Ηλεία

O 35χρονος πυροσβέστης από την 6η Ομάδα Δασοκομάντος που τραυματίστηκε χθες σοβαρά στο αριστερό πόδι κατά τη διάρκεια κατάσβεσης στην πυρκαγιά στην Ηλεία νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου.

Αρχικά διακομίστηκε με ελικόπτερο στο Νοσοκομείο του Πύργου και αμέσως μετά στο Νοσοκομείο του Ρίου, όπου υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία και αμέσως μετά σε χειρουργική επέμβαση, η οποία πήγε καλά.

Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, επικοινωνούσε από την πρώτη στιγμή με τους γιατρούς για την πορεία της υγείας του προσβέστη, ενώ σήμερα το πρωί επικοινώνησε και με τον ίδιο στον οποίο ευχήθηκε περαστικά, τονίζοντας ότι θα είναι πάντα δίπλα του για ό,τι χρειαστεί. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, θα ακολουθήσει και άλλη χειρουργική επέμβαση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χθες το βράδυ στο νοσοκομείο τον επισκέφθηκε ο Αρχηγός του ΠΣ, Θ. Βάγιας, ενώ δίπλα στον 35χρονο βρίσκονται συνεχώς οι συνάδελφοί του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.