ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σοκάρει γυναίκα από την Καρδίτσα: «Μου είπαν ότι βρήκαν τη μητέρα μου πνιγμένη στο σπίτι»

«Την άφησαν μέσα να πνιγεί και είναι το νερό 2 μέτρα εκεί»

Σοκάρει γυναίκα από την Καρδίτσα: «Μου είπαν ότι βρήκαν τη μητέρα μου πνιγμένη στο σπίτι»

Πώς η μητέρα της είναι πνιγμένη μέσα στο σπίτι της στον Παλαμά Καρδίτσας ο οποίος έχει πλημμυρίσει εξ ολοκλήρου μετά το πέρασμα της φονικής κακοκαιρίας Daniel δηλώνει γυναίκα σε τηλεοπτικό σταθμό. 

Μιλώντας στην τηλεόραση του OPEN, η κ. Παπαθανασίου είπε ότι δεν ήταν στον Παλαμά αλλά στην πόλη της Καρδίτσας και πως δεν έχει μιλήσει με τη μητέρα της. «Ήταν η νύφη μου και ο γιος της στο σπίτι αλλά δεν πρόλαβαν να την πάρουν», δήλωσε η γυναίκα για όσα εκτυλίχθηκαν μετά την πλημμύρα που προκάλεσε η κακοκαιρία στο χωριό.

Η κ. Παπαθανασίου δεν έχει μιλήσει με τη μητέρα της από προχθές και αποκάλυψε ότι κάποια στιγμή την πήρε τηλέφωνο ο ανιψιός της, δηλαδή ο γιος της νύφης της, και της είπε ότι το νερό έχει φτάσει τα 2 μέτρα και ότι «η γιαγιά είναι πνιγμένη μέσα στο σπίτι».

«Την άφησαν μέσα να πνιγεί και είναι το νερό 2 μέτρα εκεί», είπε η γυναίκα στο OPEN. «Η μητέρα μου είναι 97χρονών και είναι κατάκοιτη», πρόσθεσε η γυναίκα στη συγκλονιστική μαρτυρία της και ανέφερε στον τηλεοπτικό αέρα πού βρίσκεται το σπίτι της ενώ παράλληλα είπε ότι έχει καλέσει τις Αρχές, να πάει κάποιος στο σπίτι.

«Είναι 100% μέσα η γιαγιά πνιγμένη», είπε η κ. Παπαθανασίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.