ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Φωτιά ξέσπασε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στον Πειραιά: Προειδοποιητικό μήνυμα λόγω του καπνού – «Κλείστε πόρτες και παράθυρα» (upd)

Στην επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς συμμετέχουν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα και γερανοφόρο όχημα

Φωτιά ξέσπασε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στον Πειραιά: Προειδοποιητικό μήνυμα λόγω του καπνού – «Κλείστε πόρτες και παράθυρα» (upd)

(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση 19:56) Μαίνεται η πυρκαγιά που ξέσπασε αργά το απόγευμα σε διώροφο εγκαταλελειμμένο κτίριο πίσω από τον ηλεκτρικό Σταθμό του ΗΣΑΠ στο κέντρο του Πειραιά.

Μάλιστα λίγο μετά τις 8 το βράδυ εστάλη μήνυμα από το 112 στους πολίτες να κλείσουν πόρτες και παράθυρα από τη μεγάλη φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο κοντά στον ΗΣΑΠ του Πειραιά.

Ανησυχία προκαλεί το γεγονός πως κοντά στο κτίριο υπάρχουν μαγαζιά με εύφλεκτα υλικά ενώ έχει εκκενωθεί και μια πανσιόν που βρίσκεται στο σημείο που έχει ξεσπάσει η φωτιά.

Στο σημείο επιχειρούν 40 πυροσβέστες με 6 οχήματα και γερανοφόρο όχημα.

Λόγω της φωτιάς έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Κέρκοπος, από το ύψος της οδού Γούναρη έως την οδό Αλιπέδου.

Το κτίριο έχει καεί ολοσχερώς και οι μαύροι καπνοί έχουν πνίξει την πόλη του Πειραιά και τις γύρω περιοχές.

Επίσης ο Ηλεκτρικός δεν φτάνει στον Πειραιά αλλά σταματά μέχρι το Φάληρο λόγω της μεγάλης φωτιάς στο λιμάνι.

Η ανακοίνωση του ΗΣΑΠ αναφέρει: Σας ενημερώνουμε, πως η κυκλοφορία στη Γραμμή 1 του Μετρό “Πειραιάς – Κηφισιά ” προσωρινά διεξάγεται στο τμήμα Φάληρο- Κηφισιά, λόγω εκδήλωσης πυρκαγιάς σε κτίριο κοντά στον σταθμό “Πειραιάς”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.