ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Γυμνοσάλιαγκας...

Συγκλονιστικές στιγμές στην Ρόδο: Αγωνιώδεις προσπάθειες να σωθούν οι τουρίστες από την πύρινη λαίλαπα (βίντεο)

Πολίτες εγκλωβισμένοι στην παραλία του Γενναδίου

Συγκλονιστικές στιγμές στην Ρόδο: Αγωνιώδεις προσπάθειες να σωθούν οι τουρίστες από την πύρινη λαίλαπα (βίντεο)

Τραγικές είναι οι στιγμές που βιώνουν οι κάτοικοι και οι χιλιάδες τουρίστες που επέλεξαν το νησί της Ρόδου για τις διακοπές τους, με τις φωτιές να μαίνονται για 5η συνεχόμενη ημέρα.

Ο κρατικός μηχανισμός έχει παραδοθεί. Οι πολίτες προσπαθούν με νύχια και με δόντια να σώσουν τις περιουσίες τους, τος βιος τους, αλλά και να σώσουν τους τουρίστες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο με την αγωνιώδη προσπάθεια να σώσουν μια τουρίστρια, ενώ σε άλλο βίντεο ο κόσμος είναι εγκλωβιμένος στην παραλία του Γενναδίου και μεταφέρει ακόμα και με φορεία τους συνανθρώπους του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.