ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Γυμνοσάλιαγκας...

Συγκλονίζει η περιγραφή εθελόντριας στη Ρόδο: «Γινόταν το απόλυτο χάος – Ο κόσμος είχε πανικοβληθεί»

Εκατοντάδες τουρίστες «ξεχύθηκαν» στους δρόμους προκειμένου να σωθούν από τις φλόγες που πλησίαζαν απειλητικά

Συγκλονίζει η περιγραφή εθελόντριας στη Ρόδο: «Γινόταν το απόλυτο χάος – Ο κόσμος είχε πανικοβληθεί»

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν οι κάτοικοι της Ρόδου περιέγραψε σε τηλεοπτικό σταθμό η εθελόντρια Κωνσταντίνα Παπαβασιλείου, η οποία ανέφερε πως όλο το βράδυ οι κάτοικοι του νησιού, και ιδιαίτερα τα νέα παιδιά, ρίχτηκαν στη μάχη με τις πύρινες φλόγες.

Να σημειωθεί πως εκατοντάδες τουρίστες «ξεχύθηκαν» στους δρόμους προκειμένου να σωθούν από τις φλόγες που πλησίαζαν απειλητικά, με το Λιμενικό να προχωρά στη διάσωση τουλάχιστον 1.500 ατόμων.

«Γινόταν το απόλυτο χάος. Από τη μία τα πάντα φλέγονταν, από την άλλη ο κόσμος δεν ήξερε τι να κάνει. Η φωτιά ερχόταν, άλλαζε κατευθύνσεις, οπότε κάποια στιγμή ο κόσμος είχε πανικοβληθεί, γιατί δεν ήξερε τι πρόκειται να συμβεί», δήλωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Στην τελευταία επιχείρηση που κάναμε τα ξημερώματα βρήκαμε μία οικογένεια Γερμανών με δύο μικρά παιδιά, που είχαν πελαγώσει και δεν ήξεραν που να πάνε. Τους πήραμε μαζί και τους φέραμε εδώ για να ηρεμήσουν τα παιδιά. Ήταν η δεύτερη μέρα τους στο νησί», συμπλήρωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.