ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!

Οριοθετήθηκε η φωτιά που ξέσπασε στην Ιεράπετρα: Κάηκαν θερμοκήπια – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο (upd)

Στο σημείο έσπευσαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής

Οριοθετήθηκε η φωτιά που ξέσπασε στην Ιεράπετρα: Κάηκαν θερμοκήπια – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο (upd)

(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση 16:39) Οριοθετήθηκε η φωτιά που ξέσπασε αργά το μεσημέρι του Σαββάτου (19/8) στην περιοχή Καλογέροι στην Ιεράπετρα, στην κοινότητα Ανατολή.

Η φωτιά έκαιγε μέσα σε ρεματιά και, λόγω της μεγάλης καύσιμης ύλης στην περιοχή, έχουν σπεύσει ισχυρή πυροσβεστική δύναμη.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η πυρκαγιά είχε κάψει θερμοκηπιακές εγκαταστάσεις.

Στην περιοχή είχαν σπεύσει 30 πυροσβέστες με επτά οχήματα και δύο πεζοπόρα τμήματα. Από αέρος ρίψεις πραγματοποίησαν δύο ελικόπτερα.

Το radiolasithi.gr αναφέρει ότι για τον γρήγορο έλεγχο της πυρκαγιάς έπαιξαν ρόλο τα πυροσβεστικά ελικόπτερα, από τα οποία το ένα μετέφερε και ειδικούς δασοκομάντο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πυρκαγιά δεν απειλήθηκαν κατοικημένες περιοχές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.