ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Συρμός είχε πέσει τον Δεκέμβριο σε αυτοκίνητο στην Χαμοστέρνας μετά από ασυνεννοησία των αρμοδίων

Από τύχη δεν υπήρξαν νεκροί

Συρμός είχε πέσει τον Δεκέμβριο σε αυτοκίνητο στην Χαμοστέρνας μετά από ασυνεννοησία των αρμοδίων

Στο φως έχει φέρει το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη και άλλα σοβαρά συμβάντα που αποδεικνύουν πως η ασυνεννοησία και άλλες παθογένειες έχουν φτάσει να είναι καθημερινό φαινόμενο.

Πιο συγκεκριμένα, να σοβαρό περιστατικό που σημειώθηκε στις 18 Δεκεμβρίου του 2022 στην Αθήνα όταν συρμός κινείτο και προσπαθούσε να περάσει από ισόπεδη διάβαση στην οδό Χαμοστέρνας και Πειραιώς.

Ο φύλακας της διάβασης έκανε φωτεινό σήμα στον μηχανοδηγό για να περάσει κανονικά και μάλιστα οι μπάρες των αυτοκινήτων είχαν κατέβει, όμως 70 μέτρα πιο κάτω είχε ακινητοποιηθεί αυτοκίνητο πάνω στις γραμμές.

Όμως επειδή ο μηχανοδηγός είχε δώσει το «πράσινο φως», ο συρμός συνέχισε την πορεία του και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open που επικαλείται πηγές του ΟΣΕ, είναι «απίστευτο» το γεγονός πως δεν είχαν ενημερωθεί ούτε ο φύλακας ούτε ο μηχανοδηγός.

Η οδηγός είχε ενημερώσει την Τροχαία «και όχι μόνο», όπως λένε συνοδηγο.

Μάλιστα για το θέμα είχαν είχαν ενημερωθεί και οι επικεφαλής της ΡΑΣ, ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ και η εταιρεία Hellenic Train, ενώ να σημειωθεί πως από το σημείο αυτό, καθημερινά, περνάνε χιλιάδες οχήματα και οδηγοί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.