ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Θεσσαλία: Πλημμυρισμένοι δρόμοι και πεσμένα δέντρα από την κακοκαιρία – Πολλά προβλήματα στην Λάρισα (φωτό-βίντεο)

55 κλήσεις δέχτηκε η Πυροσβεστική

Θεσσαλία: Πλημμυρισμένοι δρόμοι και πεσμένα δέντρα από την κακοκαιρία – Πολλά προβλήματα στην Λάρισα (φωτό-βίντεο)

Η χθεσινή ισχυρή βροχόπτωση ήταν αρκετή για να πλημμυρίσουν οι δρόμοι στην Θεσσαλία να πέσουν δέντρα από τους ισχυρούς ανέμους και να δημιουργηθούν πολλά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση.

Δεν έλειψε επίσης και η χαλαζόπτωση, αλλά και η έντονη κεραυνική δραστηριότητα.

Έντονα καιρικά φαινόμενα έπληξαν τη Λάρισα προκαλώντας σημαντικά προβλήματα σε διάφορες περιοχές της πόλης.

Σε πολλά σημεία σταμάτησε η λειτουργία στους φωτεινούς σηματοδότες, σε περιοχές του κέντρου υπήρξε πρόβλημα στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ με διακοπές ρεύματος, ενώ πολλοί δρόμοι έγιναν ποτάμια.

Στους πολίτες της Λάρισας δόθηκε η οδηγία να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, καθώς και να αποφεύγουν να σταθμεύουν τα οχήματά τους κάτω από δένδρα, μέχρι την υποχώρηση των φαινομένων.

Στην οδό Λαρίσης στον Βόλο μετά από τη βροχόπτωση όπου ο δρόμος μετατράπηκε σε «ποτάμι».

Από τις 18.00 ως τις 22.30 το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος έλαβε 55 κλήσεις λόγω εκδήλωσης έντονων καιρικών φαινομένων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Πυροσβεστικό Σώμα προχώρησε στις παρακάτω ενέργειες:

  • 34 κοπές δέντρων σε Λάρισα, Μαγνησία, Τρίκαλα και Καρδίτσα
  • 15 αντλήσεις υδάτων σε Λάρισα, Μαγνησία και Τρίκαλα καθώς και
  • 3 αφαιρέσεις αντικειμένων στη Λάρισα
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.