ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Θεσσαλονίκη: Φωτιά στον Τρίλοφο – Κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις (upd)

Πρόκειται για δασική πυρκαγιά μεταξύ των περιοχών Πλαγιαρίου και Τριλόφου του Δήμου Θέρμη

Θεσσαλονίκη: Φωτιά στον Τρίλοφο – Κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις (upd)

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 14:37) «Παραμείνετε σε ετοιμότητα και ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών» αναφέρει το μήνυμα του 112 που ήρθε στους πολίτες. 

Aσθενοφόρο του ΕΚΑΒ έχει κληθεί στην περιοχή, καθώς πυροσβέστης αντιμετώπισε αναπνευστικά προβλήματα.

Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 34 πυροσβέστες, 2 ομάδες πεζοπόρο, 12 οχήματα, τέσσερα ελικόπτερα και δύο αεροσκάφη.

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική για φωτιά που ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Στο μεταξύ, ήχησε το 112 για την φωτιά ανάμεσα σε Τρίλοφο και Πλαγιάρι, όπου ζητείται από τους κατοίκους να βρίσκονται σε ετοιμότητα «παραμείνετε σε ετοιμότητα και ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών», αναφέρει το μήνυμα.

Οι φλόγες καίνε σε κοντινή απόσταση από τα πρώτα σπίτια στον οικισμό Καμήλα του Τριλόφου, ενώ μηχανήματα έργου βρίσκονται στο σημείο και ανοίγουν αντιπυρικές ζώνες.

Σύμφωνα με ειδησεογραφικό site, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έχει κληθεί στην περιοχή, καθώς πυροσβέστης αντιμετώπισε αναπνευστικά προβλήματα και κρίθηκε απαραίτητη η παρουσία πληρώματος για την παροχή των Πρώτων Βοηθειών.

Φωτιά και στη Νεοχωρούδα

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική για πυρκαγιά που μαίνεται σε οικοπεδικό χώρο στη Νεοχωρούδα, στα δυτικά της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πυρκαγιά ξέσπασε στις 14:15 το μεσημέρι και στο σημείο για την κατάσβεση της επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 5 οχήματα της υπηρεσίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.