ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

Θεσσαλονίκη: Βραχυκύκλωμα φέρεται να προκάλεσε τη φωτιά στο κατάστημα αθλητικών ειδών

Ολοκληρώθηκε η έρευνα

Θεσσαλονίκη: Βραχυκύκλωμα φέρεται να προκάλεσε τη φωτιά στο κατάστημα αθλητικών ειδών

Ολοκληρώθηκε η μεγάλη επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς που ξέσπασε το απόγευμα της Τετάρτης σε κατάστημα αθλητικών ειδών, στην περιοχή του ΙΚΕΑ, στη Θεσσαλονίκη.

Οι 30 πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο με 12 υδροφόρα και δύο βραχιονοφόρα οχήματα, έδιναν μάχη για περίπου τρεις ώρες προκειμένου να περιορίσουν τη μεγάλη φωτιά για να μην επεκταθεί στο διπλανό κατάστημα και να καταφέρουν να την θέσουν υπό πλήρη έλεγχο. Στο σημείο βρέθηκαν για να συνδράμουν οχήματα δήμων και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις και όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, η φωτιά εκτιμάται ότι προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα, ωστόσο το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής διενεργεί έρευνες για να διακριβωθούν τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, η ζημιά που έχει υποστεί το κατάστημα αθλητικών ειδών είναι τεράστια, αφού δεν έμεινε σχεδόν τίποτα στο εσωτερικό που να μην έχει γίνει στάχτη και έχουν πέσει τόνοι νερού εντός του. Το ευτυχές γεγονός είναι ότι οι εργαζόμενοι της επιχείρησης μόλις αντιλήφθηκαν τους καπνούς ξεκίνησαν άμεσα την εκκένωση του χώρου και έτσι δεν κινδύνεψαν οι ίδιοι και οι πελάτες του καταστήματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.