ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Βίντεο: Η στιγμή που ακούγονται οι εκρήξεις στο Πέραμα

Ξέσπασε πυρκαγιά από την οποία τραυματίστηκε ένας πυροσβέστης

Βίντεο: Η στιγμή που ακούγονται οι εκρήξεις στο Πέραμα

Πυρκαγιά και εκρήξεις σημειώθηκαν σήμερα (23/10) σε περιοχή στην συμβολή των οδών Τήνου και Παπανδρέου, στο Πέραμα της Αττικής, από όπου και δημοσιεύτηκε σχετικό βίντεο.

Στην πυρκαγιά τραυματίστηκε ένας πυροσβέστης.

Πιο συγκεκριμένα, τραυματίστηκε στο πόδι κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης στο Πέραμα όταν έσκασε φιάλη υγραερίου μπροστά του με αποτέλεσμα να χτυπηθεί από το ωστικό κύμα!

Δήμαρχος Περάματος

Ο Δήμαρχος Περάματος, Ιωάννης Λαγουδάκος μίλησε στην εκπομπής του «Action 24» για τη φωτιά που ξέσπασε σήμερα στο σημείο.

Είπε: «Καιγόμαστε, ρακοσυλλέκτες βάζουν φωτιά κοντά σε αγωγό πετρελαίου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια εξήγησε: «Η φωτιά είναι μέσα στον οικιστικό ιστό, περνάει ο αγωγός των Ελληνικών Πετρελαίων από μπροστά, υπόγειος όμως. Καίγονται τα σπίτια, σκάνε οι μπουκάλες υγραερίου και από νωρίς έχουν εκκενωθεί» και αναφορικά με το πως ξεκίνησε η φωτιά είπε: «Ένας ρακοσυλλέκτης που τον κυνηγάω από τον Ιανουάριο, σε ένα μεγάλο οικόπεδο είχε αποθηκευτικούς χώρους και πήρε φωτιά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.