ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!

Υπό έλεγχο η φωτιά στην Κεφαλονιά – Τραυματίστηκε ο διοικητής της Πυροσβεστικής την ώρα της κατάσβεσης

Η φωτιά έκαιγε από το απόγευμα της Κυριακής

Υπό έλεγχο η φωτιά στην Κεφαλονιά – Τραυματίστηκε ο διοικητής της Πυροσβεστικής την ώρα της κατάσβεσης

Υπό έλεγχο έχει τεθεί η μεγάλη φωτιά που έκαιγε από χθες αργά το απόγευμα, σε αγροτοδασική έκταση, στην περιοχή της Αγίας Ειρήνης Κεφαλονιάς.

Πέντε πυροσβεστικά αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο, έδωσαν μάχη με τις φλόγες, στις δύσβατες εκτάσεις στην περιοχή της Αγίας Ειρήνης.

Ακόμα, αργά χθες το απόγευμα στην Κεφαλονιά βρέθηκαν 26 πυροσβέστες με μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 10 οχήματα και αεροπορικώς από Άραξο μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος με 6 πυροσβέστες, ώστε να βοηθήσουν τους συναδέλφους τους, στο νησί.

Ο Σταύρος Τραυλός,  επεσήμανε ότι «υπήρξε μια μεγάλη φωτιά, έχουν καεί περίπου 400 στρέμματα γης. Μέχρι τις τρεις το πρωί οι άνεμοι ήταν πολύ έντονοι ενώ στην συνέχεια κόπασαν. Οι πυροσβέστες, μαζί με τους εθελοντές και τους κατοίκους της περιοχής έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να περιορίσουν τη φωτιά».

Ακόμα ο κ. Τραυλός χαρακτήρισε σημαντική ως «σημαντική και άμεση τη βοήθεια από την ηπειρωτική χώρα» ενώ τέλος ανέφερε ότι η «ΠΕ Κεφαλονιάς, ήταν δίπλα στους πυροσβέστες και τους κατοίκους, τόσο με υδροφόρες όσο και με μηχανήματα έργου».

Επίσης, σύμφωνα με το inkefalonia.gr, τραυματίστηκε χθες το βράδυ ο διοικητής της Πυροσβεστικής Κεφαλονιάς, πύραρχος Χρήστος Ζουναλής την ώρα της κατάσβεσης της πυρκαγιάς στην Αγία Ειρήνη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Χ. Ζουναλής υπέστη κάταγμα κερκίδας στο χέρι και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς για τις πρώτες βοήθειες. Θα χρειαστεί να λείψει για το επόμενο διάστημα από τα καθήκοντά του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.